Vakıf Katılım web
Magazin 19.08.2019 00:30

DOĞUM GÜNÜNDE FERDİ ÖZBEĞEN'İ ANDI

Kendine has tarzıyla yıllardır sahnelerde fırtına gibi esen Fedon, önceki gece "Azka Yaz Konserleri" kapsamında Bodrum Bardakçı Koy'unda bulunan Azka Otel'de sahne aldı. 
DOĞUM GÜNÜNDE FERDİ ÖZBEĞEN'İ ANDI

Konserinin ilk yarısında kendisine has şarkılarla başlayan Fedon kendisini dinlemeye gelenleri selamladı. Mekanı dolduran dört yüz kişilik kalabalık başarılı şanatçıya tüm şarkılarında hep bir ağızdan eşlik etti. Gelenler arasında Hande Dönmez, Mehmet Güner, Seda Sever, Pelin Emcioğlu gibi ünlü isimler de vardı. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet de eden Fedon "Bugün merhum sanatçı Ferdi Özbeğen'in doğum gününü, onun adına "Kandil" şarkısını okuyacağım." diyerek Ferdi Özbeğen'i andı.

Konserin ikinci yarısında hızlı bir performans ile giriş yapan Fedon'a dans ekibi eşlik etti. Kendisini dinlemeye gelen ünlü şarkıcı Hande Dönmez'i sahnesinde ağırlayan Fedon muhteşem bir düete imza attı. Daha sonrasında sahneyi "İsyan" parçasını seslendiren Hande Dönmez alkışlar eşliğinde yerine geçerken usta sanatçı Fedon'dan da tam not aldı.