Vakıf Katılım web
Magazin 05.12.2021 04:54 Güncelleme: 05.12.2021 08:43

"Dostlarla yaş günü kutlaması"

Oyuncu Azra Akın ve eşi Atakan Koru önceki akşam Arnavutköy'de bulunan Şişko Perihan adlı mekandan çıkarken görüntülendi.
"Dostlarla yaş günü kutlaması"

Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, “Arkadaşlarımızla beraber bir kutlama yaptık, aslında doğum günlerimizi kutladık. Atakan’ın 30 Kasım benim de 8 Aralık Eşim ile benim doğum günümü birleştirdik, sevdiğimiz dostlarımızla bir araya geldik” dedi. 40 yaşına bastığını söyleyen güzel oyuncu, gazetecilerin “Hayatınızda iyiki mi çok yoksa keşke mi?” sorusuna gülümseyerek “Hayat bir deneyim bir yolculuk, önemli olan yaşadığımız şeylerden bir şeyler öğrenmek, öyle baktığım için hayata ne olduysa iyiki oldu diyorum.” dedi. 

“Hukuki Yollara Başvurduk”

Gazetecilerin “Geçtiğimiz aylarda sunucusu olduğunuz bir ödül töreninin dolandırılma haberleri çıktı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Akın, “Bu konuyla ilgili hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum ve davranacağım,daha fazla konuşmayalım bu konu hakkında.” dedikten sonra evlerinin yolunu tuttular