Magazin 17.07.2019 00:31

Dostluğa dalış

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, dünya 'değişken ağırlık serbest dalış' rekoru kıran arkadaşı Ufuk Koçak ile birlikte sualtına dalacak.
Dostluğa dalış

Engelsiz  imza günü

İki  ayağını ’99 depreminde kaybettikten sonra yaşama tutunması ve gösterdiği azimle örnek olan Ufuk Koçak, kendi başarı hikayesi ve yaşam coşkusunu anlattığı ‘Sı-nır-sız’ adlı kitabını bugün (17 Temmuz Çarşamba) Emaar Akvaryum'da su altında imzalayacak.

Koçak’ın yakın arkadaşı olan ve ‘Engelsiz Deniz Projesi’ve diğer çalışmalarındaki en büyük gönüllü destekçilerinden olan oyuncu Mustafa Üstündağ  da Koçak ile birlikte dalış yaparak su altında  kitap imzalatacakİmza  etkinliği...

Yer: Emaar AVM

Tarih ve  saat: 17 Temmuz 2019 -13:00

Ufuk Koçak hakkında....

Gölcük'te 1999 depreminde 3 gün sonra enkaz altından çıkartılan ve 20 yaşındayken iki ayağını kaybeden Ufuk Koçak yaşama tutunma ve başarılarıyla örnek oldu.  Dağcılık, su kayağı, rüzgar sörfü, binicilik gibi bir çok sporla uğraşan, serbest dalış ile  iki dünya rekoru kıran Ufuk Koçak,  hem serbest dalış eğitmenliği  hem de yaşam koçluğu yapıyor. Engelliler için spor projeleri geliştiriyor. Koçak, konferanslarda anlattığı ‘asla pes  etmeme’  hikayesini detaylarıyla İnkılap’tan çıkan ‘Sı-nır-sız’  adlı kitabında yazdı.