Magazin 21.01.2021 04:53

DÜNYANIN DENGESİ DEĞİŞMESİN

Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, kız kardeşi Tutku Bayat ile tasarımlarını sergiledikleri Nişantaşı'ndaki Commun Store çıkışı objektiflere takıldı.
DÜNYANIN DENGESİ DEĞİŞMESİN

Yağan kar nedeniyle mutlu olduğunu belirten güzel oyuncu, insanların çevreye verdiği zarardan dolayı dünyanı dengesinin bozulduğundan dert yandı. Bayat,  "Kar yağmasına sevindim, çok mutlu oldum. Kışla aram yok ama kışı da hissetmek istiyoruz, dünyanın dengesi değişmesin. Bu gidişle iklim değişikliklerinin olacağını çok önceden düşünmemiz gerekiyordu. Bu pandemi dönemi birçok şeyin farkındalığını arttırdı. Umarım çevreye verdiğimiz zararların daha çok farkına varırız" dedi.  

Zorlanmak her oyuncunun hayali

Kuruluş Osman dizisinde Targun Hatun rolüyle büyük beğeni toplayan Bayat, "İlk başta zorlandım ama şu an alıştım. Çok da seviyorum aksiyonu, zaten her oyuncunun hayalidir zorlanmak.  Sahneler zor ama eğitimcilerimiz iyi. Bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Annelik kısmet

Bayat ayrıca geçtiğimiz yaz evlendiği oyuncu eşi Cansel Elçin'le zamansızlıktan görüşemediklerini belirtip, annelikle ilgili soru üzerine "Bu ara o da çok yoğun. Geçen gün boşluğum vardı onun setine ziyarete gittim. Olursa saklanacak bir durum olmuyor haberiniz olur. Şimdilik kısmet diyelim" ifadesini kullandı.