Vakıf Katılım web
Magazin 04.07.2022 04:36

Efe Uysal: Mezarlık'ta olduğum için gururluyum

Efe Uysal oyunculuk kariyerine iddialı bir projeyle merhaba dedi. Genç yetenek, Netflix'in büyük beğeni toplayan dizisi "Mezarlık"ta bir gazeteciyi canlandırdı.
Efe Uysal: Mezarlık'ta olduğum için gururluyum

Genç oyuncu Efe Uysal’ın oyunculuk hayali iddialı bir projeyle gerçeğe dönüştü. Uysal, başrollerini Birce Akalay ve Olgun Toker’in paylaştığı, yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz’un üstlendiği Netflix dizisi “Mezarlık”ta rol aldı. Genç yetenek dizide gazeteci rolünde kamera karşısına geçti. Bir cinayet olayıyla sarsılan Umut karakterini canlandıran Efe Uysal, ilk oyunculuk deneyimini aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi niteliğinde olan bu dizide yaşadığı için hem heyecan hem de gurur yaşadığını söyledi.

ANLAMLI BİR PROJE

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Efe Uysal duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Kadın cinayetlerinin arttığı günümüzde hepimize daha fazla sorumluluk düşüyor. Bu tarz projeler de ‘kadına şiddete son’ mesajı verdiğinden çok değerli. Ben böylesine anlamlı bir projede yer almaktan gurur duydum. Abdullah Hoca’nın projesinde oynamış olmak da benim için mutluluk verici. Kariyerime ilk adımı bu işle attığım için ayrıca heyecanlıyım.”