Magazin 15.01.2022 04:41 Güncelleme: 14.01.2022 19:56

EĞLENCELİ BİR SET OLDU

Başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri'nin paylaştığı komedi türündeki "Her Şey Dahil" filminin Datça'da gerçekleşen çekimleri tamamlandı.
EĞLENCELİ BİR SET OLDU

İlk kez aynı projede yer alan Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri, filmin afiş çekimleri için önceki gün Maslak’ta bulunun bir stüdyo bir araya geldi. Eğlenceli geçen çekim sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, film hakkında konuştu. Röportaja, Gonca Vuslateri’nin sahne kıyafetleri nedeniyle kadın sanatçılara yaptığı eleştirilerden dolayı gündeme gelen izzet Yıldızhan’a yaptığı gönderme damga vurdu.

Gonca tam bir komedyen

Filmin çekim sürecinden bahseden Gürgen Öz, çok eğlenceli bir set geçirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Filmi Datça’da çok eğlenerek çektik. Gonca ile çok uzun süredir haberleşiyorduk. ‘Ya bir proje denk gelse çalışsak’ diye. Benim çok beğendiğim bir aktris. Keza beni sette de çok güldürdü. Karavanda mezdekelerle, Gonca’nın dansları, esprileriyle geçti. Biz çok eğlendik, seyircinin de eğleneceğini biliyoruz” Rol Arkadaşı Gonca Vuslateri’den övgü dolu sözlerle bahseden Öz, “Türkiye’de kadın komedyen, aktrisler bir yana fakat komedyen anlamında Gonca tam bir komedyen. Ama bunu sektör siz bilmiyorsunuz. Bunu gösterebilmek için bir zemin, platform lazım. Biz film çekimlerindeyken karavanda, sette bir şovlar, bir hikayeler, bir stand-uplar böyle bir şey yok. Ben o kadar esprili bir insanımdır ortamı bıraktım. Hala da kendisi beni bazı garip mesajlarla güldürüyor. Gün içinde sesli mesajlar atıyor. Gonca Vuslateri bir komedyen yeteneği” diye konuştu.

Yanlış anlaşılma oldu

Gürgen Öz, çekimler sırasında Datça’da çevre kirliliğine neden oldukları şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi. Öz, “Orası bir buçuk ay ağır bir dekor kurulmuş alan. İzinlerle kullanılmış. Toplaması da zaman alıyor. Set bittikten sonra ekip oradan dönüyor. Otelden iki saatte varılan zor bir lokasyon ve setin organize olma hali var. Ekipler uçaklara gidiyor. Bu bir iki gün alan bir süreç. Orada en son bir ekip kalıyor. O ekipte alanı temizlemek için bulunan ekip. Temizleme öncesi dekorun sökülmesi, kamyonlara yüklenmesi gerekiyor. O aradaki bir günlük boşlukta orada gezen çevreci bir grup bunu görünce doğal alarak buna tepki gösteriyor. Yanlış anlıyor. Son derece hassasiyetle tabii. Ondan sonraki gün zaten orası tertemiz yapıldı. Bunları videoları paylaşıldı. Hiçbir sorun yok.” İfadelerini kullandı.

Gonca Vuslateri, partneri Gürgen Öz’ün sözlerine atıfta bulunarak “Mezdeke performansım Gürgen için hatta eşi Emily için yapılmış bir danstı” dedi. Vuslateri, “Gerçekten çok eğlenceli bir set oldu. Bizde senaryoyu o kadar sevdik ki kendimizden bir şeyler ekledik. İki tane aynı frekansta buluşan oyuncularla set eğlenceye dönüşüyor” diye konuştu.

Montlu gönderme

Gonca Vuslateri, İzzet Yıldızhan’ın kadın sanatçılar Gülşen ve Hadise’nin sahne kıyafetleri hakkında yaptığı yorumları eleştirmişti. Sosyal medya hesabından “Çok korkuyorum sahnede ne giyeceğimize İzzet Yıldızhan karar verecek diye...” yazan Gonca Vuslateri, röportaj sırasında ünlü türkücüye montlu göndermede bulundu. Bir muhabir, elindeki montu Gonca Vuslateri’nin sırtına atarak “İzzet beyin yanından geliyoruz. Giyerseniz” şeklinde espri yaptı. Montu tersten giyerek kafasına geçiren Vuslateri’de “Böğrüm gözüktü biraz. Çok güzel bir projeydi. Çok usturuplu giyindik.” sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

Afiş çekimleri sırasında Gonca Vuslateri’yi annesi Züleyha Ertan’da yalnız bırakmadı. İkili, gazetecileri poz verdi.

Başrollerini Gonca Vuslateri ile Gürgen Öz’ün paylaştığı filmde ayrıca Hakan Bilgin, Yağmur Ün, Sinan Engin, Nikki Wild, Kaan Yılmaz, Aslı Bankoğlu, Rüya Coric, Özgün Bayraktar, Tuncay Beyazıt, Gülnihal Demir, Gökhan Tevek, Berk Şişman ve Hazal Erişkin gibi isimler yer alıyor. Filmin yapımcılığını Sacro Film şirketiyle Metin Özcan’ın, yönetmenliği Hakan Eser’in kreatif yapımcılığını ise Hande Alpaslan’ın üstlendi.


Film 25 Şubat da vizyon da