Magazin 17.08.2022 04:16

Eğlencenin Kapıları La Bohemme'de Açılıyor

Türkiye'nin efsane gruplarından Yol Project geçtiğimiz akşam ikinci sahnesiyle muhteşem bir performans göstererek kendilerini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir Bodrum gecesi yaşattılar.
Eğlencenin Kapıları La Bohemme'de Açılıyor

Ortakent'te cennetten bir köşe olan La Bohemme, muhteşem Mutfağı ile gündüzleri beach geceleri ise canlı müzik performansı sergileyen sıcak atmosferi ile İstanbul’un gözde sanatçılarını ve gruplarını 12 ay boyunca sahnesinde ağırlayarak sadece yaz sezonunda değil Bodrum'un sakin güzelliğindeki kış aylarında da Bodrum severleri misafir edecek. Türkiye'nin efsane gruplarından Yol Project geçtiğimiz akşam ikinci sahnesiyle muhteşem bir performans göstererek kendilerini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir Bodrum gecesi yaşattılar.

Yaz sezonun da her çarşamba Deniz Özdoğru, Perşembe yol project ve cuma Müjde Kızılkan’ı sahnesinde ağırlayacak olan La Bohemme  17 Ağustos çarşamba günü sahne alacak olan süpriz grup yüksek sadakat ile konuklarına farklı bir gece yaşatacak.   Mekan tüm yıl boyunca sürpriz  sanatçıları konuk etmeye devam edecek.