Vakıf Katılım web
Magazin 14.07.2016 14:38

Ekibi ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.

Dikkat çekici hikayesi ve genç oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Kanal D’nin yeni dizisi Kanıt  Ateş Üstünde'nin oyuncuları ve yapım ekibi ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi. YENİBİRLİK - Yapımını ANS / NULOOK’un, yapımcılığını…
Ekibi ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.

Dikkat çekici hikayesi ve genç oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Kanal D’nin yeni dizisi Kanıt  Ateş Üstünde'nin oyuncuları ve yapım ekibi ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.

YENİBİRLİK - Yapımını ANS / NULOOK’un, yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü ve Pınar Erkum’un kaleme aldığı dizinin ilk bölümü herkesi derinden etkiledi ve tam not aldı.Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Başak Güröz,-ve Gurur Aydoğan’ın başrolünü paylaştığı dizinin ilk bölüm yemeğine katılan oyuncuların heyecanları gözlerinden okunuyordu. Hem diziyi izleyen hem de keyifli vakit geçiren oyuncular bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.Prof. Dr. Sevil Atasoy’un danışmanlığında, gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek drama ve polisiyeyi başarılı bir şekilde bir araya getiren dizi “Kanıt: Ateş Üstünde” her Salı saat 20.00’da Kanal D’de.