Magazin 19.06.2019 00:30

Emrah'tan Yazın Hiti "Gerçek Şu Ki"

Sevilen sanatçı Emrah Erdoğan, 8 yıl aradan sonra "Gerçek Şu Ki" çalışmasıyla döndüğü müzik hayatında, organizatörlerin radarına girdi. Mart ayında 37 konserlik Avrupa turnesine başlayan Emrah, Türkiye'den de birçok konser teklifleri almaya başladı.
Emrah'tan Yazın Hiti

Türk Müziği’nin en önemli isimlerinden şarkıcı-oyuncu Emrah Erdoğan, Ozan Doğulu’nun, 130 BPM Kreşendo albümünde, sözü ve müziği kendisine ait olan “Gerçek Şu Ki” şarkısıyla, 8 yıl aradan sonra müzik hayatına dönüş yaptı. Kısa süre önce şarkıyı bir de kliplendiren Emrah, klipteki eğlenceli ve enerjik tavırlarıyla sevenlerinin beğenisini kazandı. Emrah, sevenleri tarafından “Efsane geri döndü. Bu yaz Emrah’ın yazı olacak. Türkiye’de konser ver.” şeklinde binlerce yorum aldı.

Organizatörler, ünlü sanatçının sevenleri tarafından yapılan “Türkiye’de konser ver” çağrısına sessiz kalmadı. Mart ayında Avusturya, Almanya, İsviçre, Fransa, Hollanda, Belçika ve İngiltere’yi kapsayan 37 konserlik Avrupa turnesine başlayan Emrah'a, Türk organizatörler tarafından da yoğun konser teklifleri gelmeye başladı. Organizatörler, çektiği dizi filmler ve yaptığı şarkılarla Türkiye’nin her yerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emrah’ı sevenleriyle buluşturmak için adeta yarışa girdi. Şu sıralar eşi ve çocuklarıyla birlikte tatilde olan sanatçı, tatil dönüşü teklifleri nasıl değerlendireceği ise merak konusu oldu.