Magazin 24.11.2022 16:18

EMRE KAYA 'ASALET'İ İLE GELİYOR

Türk popunun yıldız ismi Emre Kaya 7 şarkıdan oluşan, tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu albümü 'Yüzüme Söyle' ile sevenlerini selamlıyor.
EMRE KAYA 'ASALET'İ İLE GELİYOR

Türk popunun yıldız ismi Emre Kaya 7 şarkıdan oluşan, tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu albümü ‘Yüzüme Söyle’ ile sevenlerini selamlıyor.

1 Senelik aranın ardından yeni şarkılarını sevenleri ile buluşturmanın heyecanını yaşayan Emre Kaya ilk olarak ‘Asalet’ şarkısını kliplendirdi.

Diğer 6 şarkısında olduğu  Asalet  şarkısının da sözü müziği sanatçının kendisine ait, düzenlemesi ise deneyimli isim Erhan Bayrak imzası taşıyor.

3 farklı ve özel tasarım kostümle kamera karşısına geçen başarılı şarkıcı 18 saatte klibini tamamladı.

Yakışıklı sanatçı 7 şarkısına da ayrı ayrı güvendiğini ve bu sebeple ilk klip şarkısı için hangisini seçeceklerine zorlandıklarını ifade etti.

Ayrıca yine yıldız sanatçı bu albümün alışılagelmiş albümlerin çok dışında olduğunu, kimsenin yapamadığını yaptıklarını, albümdeki her şarkının tarzının birbirinden farklı olduğunu, arabeskinden popa kadar birçok soundun bulunduğunu, bu sebeple geniş kitlelere ulaşacağından şüphesi olmadığını belirtti.

Emre Kaya tüm şarkılarını sevenleri ile buluşturmak için sabırsızlandığını ‘Asalet’ şarkısı çıktıktan kısa bir süre sonra ise yeni klibi için kamera karşısına geçeceğini söyledi.