Magazin 30.05.2023 04:59 Güncelleme: 29.05.2023 21:38

"ENERJİ KAYNAĞIM ÇOCUKLARIM"

Çağla Şıkel, modanın altını üstüne getiren kadınların markası EMA Jewellery'nin reklam filmi için kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Metin Arolat'ın üstlendiği reklam filminin çekimlerine verilen arada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şıkel, markayla yaptığı iş birliğini anlattı.
"ENERJİ KAYNAĞIM ÇOCUKLARIM"

Ünlü manken Çağla Şıkel, marka yüzü olduğu EMA Jewellery için bir mücevher koleksiyonuna imza attı. Şıkel, “Çağla x EMA” koleksiyonunun reklam filmi için 26 Mayıs Cuma günü kamera karşısına geçti. Reklam filminin yönetmenliğini usta isim Metin Arolat üstlendi. Çekimlere verilen arada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şıkel ve Arolat, birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. 

METİN’LE İLK REKLAMIMI 18’İMDE ÇEKTİM
Metin Arolat’la ilk reklam filmini henüz 18 yaşındayken çektiğini anlatan Çağla Şıkel, “O zamanlar yeniydim. Soğuk bir kış günü şelalede çekim yaptık. Çok üşümüştüm ama yeni olduğum için hiçbir şey söyleyemiyordum, Metin ne dese onu yapıyordum. Yıllar içinde birçok reklam filmi çektik. En son Uzay henüz bebekken, Kuzey de 3.5 yaşındayken bir araya gelip bir reklam çekmiştik. Çok güzel anılar biriktirdik. Şimdi de EMA için yıllar sonra bir araya geliyor olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.
ÇAĞLA’YA EZİYET ÇEKTİRDİM!
Metin Arolat da geçmişi gülümseyerek anlattı: “İlk reklam çalışmamızda Çağla’ya eziyet çektirmiştim. Düden Şelaleleri’nde kış günü suyun içine soktum onu.” Çağla Şıkel’in birlikte çalıştığı ünlüler arasında en disiplinli isimlerden biri olduğunu belirten Arolat, “Birçok tanınmış isimle çalışıyorum. Bu isimler arasında Çağla, Tarkan ve Seda Sayan’ın yeri ayrıdır. Onların bambaşka bir disiplinleri var. Set saatinden önce sete gelmek gibi. Ben daha yataktayken ‘Nerede kaldın?’ diyecek kadar” dedi.
ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM
EMA Jewellery’nin ilk reklam filminde yer aldığı için heyecanlı olduğunu dile getiren Çağla Şıkel, “Benim de içerisinde yer aldığı bir markanın reklamını çekmek, firmanın ilk reklam filmi olması gibi birtakım heyecanları bir arada yaşıyoruz şu an. Benim bazı hayallerim vardı, onların da diğer markalardan daha farklı bir yöne gitmek gibi bir istekleri vardı. Hayallerimizi büyük bir enerjiyle gerçeğe dönüştürdük. Çok mutlu ve heyecanlıyım” diye konuştu. 
ENERJİ KAYNAĞIM ÇOCUKLARIM
Çağla Şıkel, basın mensuplarının soruları üzerine yıllara meydan okuyan formunun sırrını da açıkladı: “Aslında fit kalmak zor değil. İsterse herkes fit kalabilir. Önemli olan ruhunuzu genç tutabilmek. Zihinsel ve duygusal olarak yaşlanıyorsak, bedenimiz de ona uyum sağlamak zorunda kalıyor. Sabaha kadar spor yapabiliriz ve süper kaslı vücudumuz olabilir. Ama enerjimiz yaşlandıysa, bunun bir formülü yok. Ona spor yaptıramıyoruz. O nedenle çok büyük değişimler, gelişimler, hayatta sıçrayışlar gerekiyor. Ben kendimi bu anlamda eğitmeyi çok seviyorum. Çocuklarım da benim enerji kaynağım. Evet, iki çocuk annesi olmak zor. İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor. Ama onların enerjisiyle yorulmuyor, aksine onlardan enerji alıyorum.”