Halkbank web
Ekonomi 16.08.2022 07:00

Enerjisa Enerji en çok ödül alan şirket

Enerjisa Enerji, Stevie Awards'tan kazandığı 21 ödülle Türkiye'nin en çok ödül alan şirketi oldu.
Enerjisa Enerji en çok ödül alan şirket

Enerjisa Enerji, Stevie Awards'tan kazandığı 21 ödülle Türkiye'nin en çok ödül alan şirketi oldu.

Enerjisa Enerji, dünyanın önde gelen ödül programlarından Stevie Awards'tan kazandığı 21 ödülle Türkiye'nin en çok ödül kazanan şirketi olurken, dünyada en çok ödül alan ilk 3 şirket arasında yer aldı.

Yüzde 20'si halka açık ve ana sermayedarları Sabancı Holding ve E.ON SE olan Enerjisa Enerji'den yapılan açıklamaya göre, şirket bu yıl 7'ncisi düzenlenen Stevie Awards for Great Employers ödül programında "Enerji Sektörünün En İyi İşvereni" ve "Yılın En İyi İK Ekibi" ödülünün yanı sıra "Teknoloji Gelişim Akademisi", "Kurumsal Satış Akademisi", "Satış Okulu", "VR Kabul Eğitimi", "Liderlik Gelişim Programları", "PATİKA Gelişim Programı", "AA+ Dijital İdari İşler", "Eşit Erişim" ve "Geleceğin Yolunda" projeleri ile 5 altın 7 gümüş 9 bronz ödül olmak üzere toplamda 21 ödüle layık görüldü.

Kazananlar, dünya çapında farklı uzmanlıklardan 100'ün üzerinde profesyonelin puanlarıyla belirlendi. Programa, 26 ülkeden 950 üzerinde başvuru yapıldı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, "Teknoloji ve gelişim alanlarındaki projelerimizle aldığımız bu başarılı sonuç bizim için ayrı bir önem taşıyor. Kurumsal yönetim anlayışımız ve uygulamalarımızla sektöre öncülük ediyor, şeffaflığa ve tüm paydaşlarımıza eşit mesafede olmaya büyük önem veriyoruz. Nitelikli insan kaynağımız sayesinde dünyanın ve ülkemizin atlattığı dalgalı dönemleri daha kolay atlattık." ifadelerini kullandı.

Enerjisa Enerji İnsan ve Kültür Bölüm Başkanı Yakup Aydilek ise şu değerlendirmede bulundu:

"Enerjisa Enerji olarak geleceğe uyum vizyonumuz doğrultusunda, insan odaklı yeni nesil uygulamalarla kültürel yapımıza katkı sağlamak ve stratejik rekabet avantajı yaratmak amacıyla bir çok ilke hep birlikte imza attık. Bu anlamda kendimizi sürekli geliştiriyor, daha iyiyi yakalamak için global trendleri takip ediyor ve var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vizyonla ortaya koyduğumuz projelerimizle Stevie Awards'tan bir çok ödüle layık görülmemiz bizler için oldukça gurur verici."