Vakıf Katılım web
Magazin 20.09.2019 00:30

Erkan Güleryüz Dada Salon'da sezonu açtı...

Başarılı sanatçı Erkan Güleryüz geçtiğimiz akşam Dada Salon Salon Kabarett'te sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güleryüz, bu sezon her çarşamba Dada Salon sahnesinde olacağının müjdesini verdi.
Erkan Güleryüz Dada Salon'da sezonu açtı...

Geçtiğimiz sene ‘Sezen Sokak’ta’ isimli bir belgesel çeken ve yeni single çalışması ‘Bi Daha’da kendisine okuma koçluğu yapan Sezen Aksu ile yakınlığı kendisine sorulan sanatçı, “Bizim Sezen Aksu ile gönül bağımız var. Yollarımız ilk olarak 2009’daki Yegane albümümle kesişti. O zaman bana “Artık müzik yolculuğunu birlikte sürdüreceğiz.” dedi. O günden beri, ikinci bir üniversite okuyor gibiyim.” dedi. 

 “MANÜPİLASYONA FIRSAT VERMEMEK LAZIM”

 Basın mensuplarının “Son günlerde rap müzik çok gündemde. Bu furya için siz neler düşünüyorsunuz?” sorusuna Güleryüz, “Sistem, dönem, müzik değişiyor. Değişime ayak uydurmamak bana mantıksız geliyor. Sonuçta bir şekilde 4,5 inçlik ekranlarda yaşıyoruz. Sosyal medyada zaman harcıyoruz.  Rap, aykırı bir müzik türü olduğu için de gençlerin ilgisini çekiyor. Dinlenilmesi güzel bir şey ancak manipülasyona da fırsat vermemek lazım.  O milyonlarca izlenmelerin farklı şekilde elde edildiğinin, insanlar tarafından fark edilmesini diliyorum. Bunların dışında benim de severek dinlediğim rapçiler var.” diyerek yanıtladı. Güleryüz sevilen şarkıları ve sahne enerjisi ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.