Magazin 07.12.2019 00:57

EYS 5'İNCİ BÖLÜM - Ferhat Göçer, Candaş Tolga Işık, Mucize Aşk

Yayınlandığı her hafta ilgiyle izlenen Eser Yenenlerin hazırlayıp sunduğu EYS yine birbirinden güzel konu ve konukları ile sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.
EYS 5'İNCİ BÖLÜM - Ferhat Göçer, Candaş Tolga Işık, Mucize Aşk

 EYS'nin bu haftaki konukları başarılı şarkıcı Ferhat Göçer, yazar kimliği ile ön plana çıkan başarılı gazeteci Candaş Tolga Işık ve 'Mucize Aşk 2 ' filminin oyuncularından Mert Turak, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu ve Erdal Özyağcılar konuk oldu.

Programın ilk bölümüne konuk olan Ferhat Göçer birbirinden samimi açıklamalar da bulundu. Hayatında ki ilk oyunculuk deneyimini bir müzikal projesinde gerçekleştirdiğini söyleyen Ferhat Göçer, " Sabahattin Ali şarkıları ile ilgili bir teklif geldi. Bende bu teklifi ilk başta tribute albüm sandım ve kabul etmedim. Fakat sonrasında bütün şarkıları benim okuyacağım söylenince bende farklı bir konseptte olsun istedim. Görüşmelerimiz de olumlu olunca böyle farklı bir proje ortaya çıktı. Umarım izleyenlerde, dinleyenlerde beğenir." açıklamasında bulundu.

20 Yıl Hem Sahneye Çıktım Hemde Hekimlik Yaptım
Şarkıcılık dışında doktor olan Ferhat Göçer bu iki işi nasıl yürüttüğü konusunda da şunları söyledi. Başarılı şarkıcı, " Sahne kariyerim ve hekimliğim hemen hemen aynı döneme denk geliyor. 20 yıl boyunca ikisinide beraber yürüttüm. Hatta öyle zamanlar olduki, konserden gelip minibüsü hastahanenin otoparkına çekip, orada uyuyup, sabahta kalkıp direk işe gidiyordum." dedi.

Bizim Evde İnsan Hakları Yok, Hayvan Hakları Var

12 yıldır Ömür Gedik ile birlikte olan Ferhat Göçer, Eser Yenenler'in sorduğu, " Ömür hanımın hayvan sevgisinden sıkıldığınız oldu mu? " sorusuna oldukça samimi bir açıklamada bulundu. Göçer, " hayır hiç sıkılmadım. Ama zorladığı dönemler oldu tabiki. Mesela şöyle söyliyeyim size bizim evin içinde insan hakları yok. Hayvan hakları var. Mesela ben işten geldim evde istediğim koltuğa oturamam. Bizde tüm hayvanlarımızın koltuğu vardır. Bende boşta bir yer varsa ancak oraya oturabilirim. " açıklaması herkesi güldürdü.

Ömür'ün Paylaşımlarını Destekliyorum

Son olarak sosyal medya üzerinde veganlığa dikkat çekmek adına bir paylaşımda bulunan Ömür Gedik'in bu paylaşımı uzun süre magazin gündemini meşgul etmiş ve üzerine çokça konuşulmasına neden olmuştu. Bu konu ile ilgilide içten bir açıklamada bulunan başarılı şarkıcı, " Ömür bence burada kendisininde söylediği gibi bir konuya dikkat çekmek istedi ve bunuda başardı. Ömür'ün paylaşımlarını destekliyorum. Ne yapacağını ve ne yapması gerektiğin bilen bir insan kendisi. Bana asla danışmaz bu tarz paylaşımlarda. Biz 12 yıldır birlikteyiz ve bir birimizi o kadar iyi tanıyoruz ki ve ben onun bunu neden paylaştığını o kadar iyi biliyorum ki o yüzden de destekliyorum kendisini." açıklamasında bulundu.

EYS'nin ikinci yarısında konuk olan Muzice Aşk 2 filminin başarılı oyuncu kadrosu ise samimi açıklamaları ve EYS'nin klasikleşmiş olan emoji oyunu ile stüdyoda bulunan izleyecilere keyifli anlar yaşattılar.

İlk kez Mahsun Kırmızıgül ile çalışan Sinan Çalışkanoğlu, süreçle ilgili şunları söyledi. Başarılı oyuncu, " Teklif bana geldiğinde Mahsun Kırmızıgül benimle bizzat kendisi görüşmek istemiş. Ben de daha önce kendisi ile hiç çalışmadığım için açıkcası biraz düşünerek gittim ilk görüşmeye. Fakat kendisi karşımda oturup bütün senaryoyu ve karakterli tek tek anlatıp ve bazı sahneleri anlatırken gerçekten kendini tutamayıp ağlayınca çok şaşırdım. Karşımda işine çok inanan ve gerçekten uzun bir emek harcamış ve adeta filmi yaşayan bir yönetmen, yazar görünce düşünmeden kabul ettim." açıklamasında bulundu. Ayrıca ekiple ilgili yapılan ve yine EYS'nin klasikleşen 'Linç@' bölümü stüdyoda uzun süren kahkahalara neden oldu.

Programın son bölümünde ki konuğu ise başarılı gazeteci Candaş Tolga Işık'dı. Kafa dergisini çıkartan ve aynı zamanda Posta gazetesinde baş yazarlık yapan Candaş Tolga Işık'a Eser Yenenler'in hazırladığı sürpriz ise görülmeye değerdi. 'Kafa' dergisinin yazarlarının programa ve Candaş Tolga Işık'a özel, Candaş Tolga Işık'ı anlatan kısa videoları ise uzun süre izleyenleri kahkahaya boğdu. Büyük bir yazar kitlesini bir araya toplayan ve aynı zamanda da koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Işık'ın her kulvarda ki eğlenceli ve komik anıları ise hem izleyenleri hemde programın sunucusu Eser Yenenleri uzun süre güldürdü.