Magazin 19.01.2020 00:30

EYS'DE CEM YILMAZ FIRTINASI ESTİ

Ekranların sevilen ve başarılı programı Eser Yenenler Show'un (EYS) önceki akşamki konukları Türkiye'nin önde gelen komedyenlerinden birisi olan Cem Yılmaz ve başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu'ydu.
EYS'DE CEM YILMAZ FIRTINASI ESTİ

17 Ocak günü serinin yeni filmi 'Kara Komik Filmler 2 ' ile izleyicisiyle buluşan Cem Yılmaz, samimi sohbeti ve her zamanki eğlenceli kişiliği ile izleyenleri kahkaha krizine soktu.

İlki Çok Beğenildi İkincisini Çektik

Serinin ilk filminin gişede başarısız olması ile de espiri yapan usta komedyen, " ilk filmimiz bildiğiniz gibi çok beğenildi. Bizde ikincisini çekelim istedik. Beğenip beğenmeme konusunu geçtik. Evet film biraz az izlendi. Zaten bunu insanlar artık yüzümüze de söylüyor. 2000 kişiye gösteri yapıyorum. İlk film beğenilmedi pek diyorum, onaylar gibi yüzüme bakıyor ama bana bilet alıp izlemeye geliyor. Benim seyircimle aramda böyle bir dialog var." açıklaması stüdyoda uzun süren kahkahalara neden oldu. Ayrıca bu durumla ilgili de şu tespiti yapan Yılmaz, " hayır yani ayrıca bununla ilgili bir şaka yapılacaksa bunu da ben başkasına bırakmam kendim yaparım." dedi.

Keşke Bir Kamyon Oyuncu Olsa

Filminde sürekli aynı kişilerin oynamasından dolayı da bir kaç eleştiri alan Cem Yılmaz, bu konuya da şöyle açıklık getirdi. " herkesin hayatında kadim dostları vardı. Beraber olmaktan, beraber çalışmaktan zevk aldığı insalar. Bu filmimizde Özge Özpirinçci, Büşra Develi gibi başarılı oyuncu arkadaşlarımız var. Şimdi ben bu arkadaşlarla ikinci filmi çeksem yine bana aynı şeyi söyleyecekler. Bak yine aynı kadroyla çekiyor olacak. Çağlarla bu bizim ikinci filmimiz.Kendisi hayran olduğum birisi. Ve ben çalışmaktan zevk aldığım hayran olduğum insanlar çalışmaktan zevk alıyorum. Gönül isterki bir kamyon iyi oyuncu olsun ama yok. Umudumuz gençlerde." açıklaması stüdyoda uzun süre alkışlandı.

GENÇ OLSAM YOTUBE'A VİDEO ÇEKERDİM

Karakomik Filmler 2'nin ikinci filmi olan 'Emanet' yetenek yarışmasına katılan bir dansçının hikayesini konu alıyor. Filmle ilgili bir çekim hikayesini anlatan Cem Yılmaz, samimi bir itirafta da bulundu. " Filmde ekip olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılıyoruz. Jüride de Acun Ilıcalı, Seda Bakan ve Özkan Uğur var. İnanırmısınız bir ara gerçekten hiç dönmeyecekeler sandım. Bu işler gerçekten ne kadar zormuş. İyiki biz önceden olmuşuz. Şimdi olsa demek açız." açıklamasında bulundu. Eser Yenenler'in "Şu anda genç olsanız neler yaparsınız? Youtube'a girermiydiniz?" Sorusuna karşılık Cem Yılmaz, " 12-13 yaşlarında olsam, evet bu alana girerdim. Ama daha özgün videolar çekerdim. Challenge falan yapmazdım herhalde. Ama o alanda olurdum." dedi.

Canım Ne Zaman İsterse O Zaman Biterim

Programın 'Linç @ ' bölümünde hakkında atılan " Cem Yılmaz'ın filmine gitmiyorum diyerek bu adamı bitiremezsiniz arkadaşlar. Başka bir yol denemek lazım." sözüne kahkaha atan usta komedyen Eser Yenenler'in sorduğu; " ne zaman bitersin abi?" sorusuna ise şu samimi cevabı verdi. Yılmaz, " Canım ne zaman isterse o zaman biterim ben. İşin şakası bir tarafa, ben insanlarla, seyircimle birşey paylaşmayı seven birisiyim. İlk be sahneye çıktığımda 50 kişi izliyordu beni. Yine dönüp o 50 kişiye anlatsam da yeter bana. Bizim bu dönemde bu pozitif ortamda, yapıcı olmamız, bitirmekten ziyade birleştirici olmamız bence daha önceli. Hem bitirmekten kastı ne onuda anlamadım. Yani ekonomik olarak bitirmekse kastı arkadaşın, ben tarla satıp film çekmiyorum. " açıklaması uzun süre alkışlandı.

Kemal Kolay Beğenmiyor

Programın yine aynı bölümünde oğlu ile ilgili yapılan; " Cem Yılmaz'ın oğlu olmakta zor. Bir espiri yapsan, baban senden daha komik derler. Zor valla, 2-3 milyonda bir görülen hastalık." yoruma karşılık Yılmaz, " pek öyle değil bizde durumlar. Kemal hiçte fena değil. Adam bir kere beni beğenmiyor. Ben 40 yıldır karikatür çiziyorum. Kemal benden Kral Şakir'de olan 'Fil Necati' figürünü çizmemi istedi. Varol Yaşaroğlu'nun kalemi biraz daha incedir. Benim için çizmesi kolay bir karikatür. Abi adam beğenmedi. 5 defa revize verdi." açıklaması herkesi güldürdü. Ayrıca yine bu yoruma karşılık bir konuya da açıklık getiren usta komedyen, " bu tespitle ilgili çok üzüldüğüm bir durum var. Benim ustalarımdan çok sevdiğim ve saygı duyduğum Nejat Uygur üstadın oğulları Süheyl ve Behzat ki gerçekten ikisinide çok severim. Bu konuyla ilgili bir espiri yaptım. Sonrasında konu kendilerine farklı aksettirilince kırılmışlar. Bu beni gerçekten çok üzdü." dedi.

Serenay Sarıkaya konusunda da kısa bir açıklama yapan Cem Yılmaz, " ne oldu anda öyle ya. Resmen Serenay'ın fanlarından dayak yedim ya. Arkadaşım tabiki takip edicem bundan doğal ne var." açıklamasında bulundu.

Ah o Anneleri Yokmu o Anneler...

Çağlar Çorumlunun 4,5 yaşında ve Cem Yılmaz'ın da 7,5 yaşında çocukları olunca, taze baba Eser Yenenler, tecrübeli babalara şu soruyu sordu. Yenenler, " şimdi çocukların anneleri ile kendi bir dünyaları var. Pek biz dahil olamıyoruz oraya. En azından şu anda ben dahil olamıyorum. Bir baba olarak ne zaman aralarına dahil olabilirim? " sorusuna Cem Yılmaz'ın verdiği yanıt stüdyoda uzun süren kahkahalara neden oldu. Cem Yılmaz, " sen ancak, tablette bir oyun oynadığı zaman o oyuna eklenti alınacağı zaman dahil oluyorsun. Mesela bizimkisi geliyor 'Sherak' filminde ki kedi karakteri gibi önüme 'elmaaas lazım. Hani sen milyonların sevgilisiydin.Bir elması çok mu? görüyorsun?' diye sorunca işte sen orada devreye giriyorsun." şekilde cevap verdi. Ayrıca yine espiriyi patlatan Cem Yılmaz, Türk ailelerinde klasikleşen bir cevabı vererek herkesi yine kahkaha krizine soktu. Cem Yılmaz, " o anası yokmu aaahhh o anası." şeklinde cevabı herkesi güldürdü. Ayrıca Yılmaz, " Herşey bir tarafa gerçekten bu süreçte bize pek iş düşmüyor. Tüm yük annelerin omuzlarında oluyor. Gerçekten asıl işi her anlamda onlar yapıyor. " dedi.

Bir de çok kişi tarafından bilinmeyen bir geçeği açıklayan Yılmaz," G.O.R.A filminde bir sahne vardır, izleyenler hatırlar. Filmin ilk başında bir dayıyı arabaya alıyorum. Radioyu açıyorum orada yabancı bir şarkı çıkıyor. İşte o filmde o şarkıyı söyleyen Murat Boz." açıklaması Eser Yenenler başta olmak üzere izleyen herkesi şaşkına çevirdi.

Yine EYS'nin klasikleşen bölümlerinden birisi olan 'Emojilerle Şarkı Tahmini' bölümünde bir birleriyle yarışan Cem Yılmaz ve Çağlar Çorumlu ikilisi bir izleyenlere unutulmaz bir an yaşattılar. Ayrıca yarışma boyunca Cem Yılmaz'ın canlı performans şarkı söylemesi ise stüdyoda ki izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.