Ekonomi 21.03.2023 07:00

Faydasıçok Vakfı'nın Sedefteki İnciler'ine Gümüş Ödül

Eğitime verdiği desteklerle 2016'dan beri faaliyet gösteren Faydasıçok Vakfı'nın eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle hayata geçirdiği Sedefteki İnciler projesi, Kurumsal Sorumluluk Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına Değer Katan Kuruluş Ödülleri'nde "Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık" kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.
Faydasıçok Vakfı'nın Sedefteki İnciler'ine Gümüş Ödül

Eğitime verdiği desteklerle 2016’dan beri faaliyet gösteren Faydasıçok Vakfı’nın eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle hayata geçirdiği Sedefteki İnciler projesi, Kurumsal Sorumluluk Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına Değer Katan Kuruluş Ödülleri’nde “Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Kurumsal Sorumluluk Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına Değer Katan Kuruluş Ödülleri’nde Faydasıçok Vakfı Sedefteki İnciler projesi ile “Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık” kategorisinde ödülün sahibi oldu. Türk çelik sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Hasçelik A.Ş tarafından Faydasıçok Vakfı adına gerçekleştirilen başvuru, projeye gümüş ödül getirdi. Mentörlük ve koçluk hizmetleriyle mezuniyet sonrası kariyer yolculuklarında da öğrencilerin yanında olmayı sürdürüyor.

Ülkemize değer katan ve sosyal sorumluluk bilincine sahip gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yola çıktıklarını belirten Faydasıçok Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selcen Faydasıçok: “Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık kategorisinde aldığımız bu ödül doğru yolda olduğumuzu bir kez daha göstererek bizi yeniden gururlandırdı. 6 yılda kocaman bir aile olduk. Sedefteki İnciler, İz Bırakanlar, El Ele gibi fark yaratan projelere imza attık. Hedefimiz daha güzel projeleri hayata geçirmek. Bu ödülü, Sedefteki İnciler projesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarım ve Hasçelik A.Ş adına alıyorum. Ülkemizin kalkınması için büyük önem taşıyan kız çocuklarının eğitimine destek ve kariyer yolculuklarında da onlara eşlik etmek hedefiyle 2017’de hayata geçirdiğimiz Sedefteki İnciler projemizi bu değerli ödüle layık gören Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Faydasıçok Vakfı geçtiğimiz yıl da Kadın Dostu Markalar platformu tarafından düzenlenen Farkındalık Ödülleri’nde Eğitimde Fırsat Eşitliği kategorisinde ödüle layık görülmüştü.