Kültür Sanat 25.05.2022 08:04

FERHAT GÖÇER'DEN 20 YIL SONRA YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) Başkanı usta sanatçı Ferhat Göçer, Paradise Production Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kaba ile el sıkıştı.
FERHAT GÖÇER'DEN 20 YIL SONRA YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Usta sanatçı Ferhat Göçer, yaz dönemi için hazırlıklarını sürdürürken yeni projeler için Paradise Production Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kaba ile anlaştı.

Göçer, imzaları atmalarının ardından yaptığı açıklamada sektörün profesyonel menajerlerinden biri olan Paradise Production Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kaba ile yeni bir yolculuğa çıkmanın heyecanını yaşadığını ve birlikte çok güzel işlere imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

Gökhan Tepe, Ayla Çelik ve İkilem’in de menajerlik ve booking sürecini de yürüten Esat Kaba ise usta sanatçı Ferhat Göçer’in Paradise Production ailesine katılmasından duyduğu mutluluğu vurguladı ve birlikte uzun yol yürüyeceklerine inandığını söyledi.

Yaz dönemine çok yoğun hazırlandıklarını ve yoğun bir konser takviminin olduğunu da sözlerine ekleyen Kaba, yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını temenni etti.