Halkbank web
Ekonomi 19.01.2021 07:00

FEVERAN YENİ YILA 6 YENİ MARKA İLE GİRDİ

Yaratıcı marka iletişim ajansı Feveran, iş ortakları arasına altı yeni marka ekledi. Feveran; Güven Asa ve Asiltane Zeytinyağları, Kidega, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı, Nefes Assos ve Now Bomonti'nin entegre iletişim ortağı oldu.
FEVERAN YENİ YILA 6 YENİ MARKA İLE GİRDİ

İş ortakları için göze çarpan ve kalabalık içinden sıyrılmalarını sağlayan projeler geliştiren yaratıcı marka iletişim ajansı Feveran, iş ortakları arasına 6 yeni marka daha ekledi.

Türkiye’nin ilk ve tek A+ zeytinyağı üretim tesisine sahip zeytinyağı markası Güven Asa; “Köklerde başlayıp dallarda yeşeren dostluk” mottosuyla sağlıklı bir yaşam için gelecek nesillere fayda sağlamayı hedefleyen Asiltane Zeytinyağları; yenilikleri seven, değişime açık okuyucuların en çok tercih ettiği online kitap satış platformlarından Kidega entegre iletişim hizmetleri için Feveran ile anlaştı. Ayrıca; finans profesyonelleri ve iş dünyasının buluşma noktası Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı, Türkiye’nin ilk sürdürülebilir yaşam köyü projesi Nefes Assos ve İstanbul’un eski yerleşim merkezlerinden Bomonti’de tarihi ve kültürel dokuyla uyum içinde yükselen Now Bomonti iletişim çalışmalarını Feveran’a emanet etti. Feveran yeni markalarının stratejik iletişim, dijital iletişim, kreatif tasarım ve etkinlik yönetimini kapsayan bütünleşik iletişim çalışmalarını yürütecek.

Kalabalığın içinden sıyrılmak isteyen ulusal ve uluslararası markalara; kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirme gibi alanlarda stratejik iletişim danışmanlığı veren Feveran, aynı zamanda dijital iletişim, etkinlik ve yaratıcı proje yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti sunuyor.