Magazin 27.09.2022 05:00

Food Fest Antalya'da Işın Karaca rüzgârı esti

Turizmin başkenti, lezzetin kaynağı Antalya'da festival coşkusu ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Sevilen sanatçı Işın Karaca, festival kapsamında gerçekleşen konserinde eşsiz sesi ve yorumu ile Antalya'lıları coşturdu.
Food Fest Antalya'da Işın Karaca rüzgârı esti

Turizmin başkenti, lezzetin kaynağı Antalya’da festival coşkusu ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Sevilen sanatçı Işın Karaca, festival kapsamında gerçekleşen konserinde eşsiz sesi ve yorumu ile Antalya'lıları coşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen I. Uluslararası Food Fest Antalya, yerel lezzetlerin keşfedildiği, öğretici ve eğlenceli birbirinden farklı etkinliğin yanı sıra konser organizasyonlarıyla da ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam etti. Festivalin ikinci gününe güçlü sesi ve eşsiz yorumuyla yediden yetmişe herkesin hayranlığını kazanan Işın Karaca’nın verdiği halk konseri damga vurdu.

Festivalin en kalabalık organizasyonlarından biri olan Işın Karaca konserine on binlerce kişi katılım gösterdi. Karaca, konserde seslendirdiği milyonların beğenisini kazanan şarkılarıyla ve güçlü performansıyla Antalya halkından tam not aldı.