Magazin 21.07.2019 00:30 Güncelleme: 21.07.2019 00:18

Funda Arar Malatya'da sevenleriyle buluştu

Malatya'da, 6 yıl aradan sonra 23'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali tüm hızıyla devam ediyor.
Funda Arar Malatya'da sevenleriyle buluştu

Oktay'ın 110 bin TL'lik saati

 

 

 

 Uğur Aslan'ın sunuculuğunu yaptığı, bir çok sanatçının sahne aldığı festival'de önceki akşam Funda Arar ile türkücü Aydın Aydın'ın konserleriyle devam etti. Mavi kıyafetle sahneye çıkan ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği eski ve yeni şarkılarıyla Festival alanını dolduran Malatya sevenlerine muhteşem bir yaz gecesi geçiritti. Malatya Belediye Başkanı Selahattin Özkan tarafında sepet kaysı hediye edilen Arar, Malatya'lı olan oyuncu Oktay Kaynarca'nın sahneye çıkıp kısa bir konuşma yaptı. Bu arada Bodrum'daki tatilini yarıda bırakıp Festival'e katılan Oktay Kaynarca'nın bileğindeki 110 bin TL değerindeki Yacht-Master II saati dikkat çekti..

Sıfır Atık Projesi’ne destek vermek için plastik kıyafetle sahneye çıktı

Malatya'da, 6 yıl aradan sonra 23'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat Etkinlikleri
ve Kayısı Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok sanatçının sahne aldığı festival'de önceki akşam Funda Arar ile türkücü Aydın Aydın'ın konserleriyle devam etti. Funda Arar'dan önce sahneye çıkan Aydın Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde uygulanan Sıfır Atık Projesi’ne dikkat çekmek için plastik kıyafetle sahne çıktı. Tasarladığı ‘Petmen’ kıyafetini giyerek, kendisini izlemeye gelen sevenlerini şaşkına çeviren Aydın,"Çevre ve doğa sağlığını korumak için her şeyi yaparım. Bu tür şeyler yaptığım için insanlara bana "deli" diyor ama eğer çevre ve doğa korumasına katkı oluyorsam "deli" olmaya hazırım" diye konuştu.