Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 14.11.2017 17:52

FuzulEv Büyümeye Devam Ediyor

25 yıllık tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe birbirinden başarılı projeleriyle adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, yeni şubeleriyle ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor.
FuzulEv Büyümeye Devam Ediyor

1992 yılından bu yana şubelerine her geçen gün bir yenisini ekleyerek büyüyen FuzulEv, yeni açılan şubeleriyle Türkiye genelindeki şube sayısını 40’a çıkardı. Ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlayan projelerle imzasını atan FuzulEv, yeni şubeleriyle 327 kişiye istihdam olanağı sağlıyor.

FuzulEv, sabit ve dar gelirlilere yönelik geliştirdiği kolay konut edindirme sistemi ile faiz ya da vade farkı ödemeden ihtiyaç duyulan büyüklükte ve istenilen yerde ev sahibi olma imkanı sunuyor. Faaliyetini sürdürdüğü tüm bölgelerde halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan FuzulEv, aynı zamanda profesyonel çalışanlarının sıcak tavırı ve güler yüzlü hizmetiyle övgü kaynağı olmaya devam ediyor. Türkiye'nin her bölgesinde vatandaşı ev ve araç sahibi yapan FuzulEv bugüne kadar bincelerce teslimat gerçekleştirdi. 

Şube sayısını arttırarak, insanların ev hayalini gerçeğe dönüştürmeyi kendine misyon edinen FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre oluşturulan gruplar ile esnek bir konut edindirme sistemi uygulanıyor. Tapulu olması şartı ile sisteme dahil olanlar Türkiye’nin herhangi bir şehrinde kolayca konut sahibi olabiliyor.

FuzulEv, her bütçeye uygun dört farklı ödeme alternatifi sunuyor: “Çekilişli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem”. FuzulEv’i ön plana çıkaran bir diğer özelliği ise kişiler isterse Fuzul Yapının projelerinden isterlerse Türkiye’nin herhangi bir yerinden ev sahibi yapmasıdır. Böylece, isteyenler kısa sürede uygun taksitlerle hayal ettiği eve kavuşmuş oluyor.