Ekonomi 23.10.2021 07:00

GAGGENAU'NUN YENİ MAĞAZASI WATERGARDEN'DA AÇILDI

1683'ten bu yana titiz bir el işçiliği ile fark yaratan lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, 180 metrekarelik yeni mağazasını Watergarden AVM'de açtı.
GAGGENAU'NUN YENİ MAĞAZASI WATERGARDEN'DA AÇILDI

ŞAFAK GÜVEN

1683’ten bu yana titiz bir el işçiliği ile fark yaratan lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, 180 metrekarelik yeni mağazasını Watergarden AVM’de açtı. Çivi Atölyesi ve tadım etkinliğiyle başlayan açılışa BSH Türkiye CEO’su Gökhan Sığın, BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Hilal Eksel Merter, Gaggenau Satış Direktörü Ali Evren Dinç ve çok sayıda tanınmış mimar katıldı. Gaggenau’nun seçkin müşterilerin kendilerini evlerinde hissedecekleri İstanbul Ataşehir’deki yeni mağaza, dış cepheden bakıldığında, içerisi görünmeyen ve merak uyandıran bir anıtgörünümünde tasarlandı. 

Herkesin kalbine dokunacak

Açılışta konuşan BSH Türkiye CEO’su Gökhan Sığın, “Bugün açılışını yaptığımız mağazamızla Anadolu yakasındaki müşterilerimiz ile Gaggenau’nun eşsiz tasarım ve kalitesini buluşturmayı hedefliyoruz. Burası kalplere davetiye gönderecek, herkesin kalbine dokunacak. Gaggenau’nun yüzyıllar öncesine uzanan hikâyesi çok güzel bir iz bırakacak” dedi. 

Mağaza içinde yer alan Haritage Wall ile de Gaggenau’un 338 yıllık tarihinin mihenk taşları sergileniyor. İstanbul Ataşehir’de bulunan Watergarden AVM içerisindeki yeni Gaggenau mağazası misafirlerini bekliyor.