Magazin 20.10.2016 15:20 Güncelleme: 20.10.2016 15:25

Game of Thrones ekibi Cesur ve Güzel için Türkiye'de

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'in büyük merakla beklenen ilk tanıtımı önceki gün Star TV Ana Haber bülteninden izleyiciyle buluştu
Game of Thrones ekibi Cesur ve Güzel için Türkiye'de

YENİBİRLİK - Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'in büyük merakla beklenen ilk tanıtımı önceki gün Star TV Ana Haber bülteninden izleyiciyle buluştu. Cesur ve Sühan'ın beklenmedik kaza sonucu tanışmalarının ekrana geldiği tanıtım büyük beğeni topladı. Sosyal medyaya da damga vuran ve ikilinin büyüleyici uyumlarının yansıdığı tanıtım izleyiciden tam not aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Cesur ve Güzel için özel olarak at binme dersleri aldılar.

Kazakistanlı ekip Türkiye'de

Dünyaca ünlü Game of Thrones (Taht oyunları) dizisinde oyunculara eğitim veren Kazakistanlı ekip ikili için Türkiye'ye geldi. Nefes kesen kaza sahnesinde de hazır bulunan ekip Tatlıtuğ ve Büyüküstün'ü zorlu sahneye hazırladı. Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği; geçmişinin izlerini süren Cesur ve ünlü bir kozmetik markasının sahibi olan Sühan'ın efsanevi aşkı bu sezon ekran başındakileri etkisi altına alacak. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Cesur ve Güzel yakında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.