Vakıf Katılım web
Bursa 18.02.2020 22:51

Gayret Ve Azimle Çalışarak Eksiklerimizi Tamamlayacağız

Yeni Mahalle Sıla Sokakta yapımı tamamlanan yol kaplama ve tretuvar çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, "Tüm eksiklerimizi bir bir gayret ve azimle çalışarak tamamlayacağız" dedi.
Gayret Ve Azimle Çalışarak Eksiklerimizi Tamamlayacağız

İnegöl Belediyesi, şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdürüyor. Eksikleri bir bir gidererek geleceğin İnegöl’ü imar edilirken, bu çalışmalar kapsamında Yeni Mahalle Sıla Sokakta yol kaplama ve tretuvar çalışması gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte yapımı tamamlanan çalışmayı yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin de bulunduğu inceleme sonrası bir açıklama yapan Taban, “Yeni Mahalle Sıla Sokaktayız. Burada arkadaşlarımız geçmişte özellikle yağışlı günlerde arkamızdaki bölgede suların toplandığını ve burada oturan vatandaşlarımızın da bundan etkilendiğini gelen şikayetler üzerine tespit etti. Fen İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle gerekli çalışmalar burada yapıldı. Gerek suların menfeze ulaşması ve gerekse kaldırım ve parke taşı uygulamasıyla çalışma neticeye kavuşturuldu” dedi.

GAYRET VE AZİMLE ÇALIŞIYORUZ
İmar çalışmaları konusunda hedeflerinden de bahseden Başkan Taban, “Gönül ister ki bunları sorun yaşamadan hızlıca hayata geçirelim. Açıkçası İnegöl 1065 km2’lik bir araziye sahip ve hemen hemen pek çok alanında imar faaliyetlerinin çok yaygın olduğunu görüyoruz. Ancak hedefimiz ve amacımız şudur; çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız planlama neticesinde yapılaşmayla ilgili çalışmaları henüz başlamadan biz öncesinden takip ederek onların doğru şekilde sevk ve idaresini sağlamayı hedefliyoruz. Yani vatandaş arazisinin imalatını yapmadan önce ev ise evsel bağlantılarını, ticarethane ise ticarethane ile ilgili bağlantılarını önden yaparak bu araziyi hazır hale getirmek... İnşallah bunun için canla başla çalışıyoruz. Yapılan çalışmanın bölge sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm eksiklerimizi bir bir gayret ve azimle çalışarak tamamlayacağız” açıklamalarında bulundu.