Vakıf Katılım web
Magazin 29.09.2022 05:00

GAZAPİZM VE SENFONİ ORKESTRASI YENİDEN!

Gazapizm'in geçtiğimiz ay Orhan Şallıel yönetimindeki 100 kişilik orkestra ve koro ekibiyle gerçekleştirdiği Gazapizm Senfoni İstanbul 2022 konseri, yoğun istek üzerine 8 Ekim'de yeniden Maximum Uniq Açıkhava'da müzikseverlerle buluşacak.
GAZAPİZM VE SENFONİ ORKESTRASI YENİDEN!

Gazapizm’in geçtiğimiz ay Orhan Şallıel yönetimindeki 100 kişilik orkestra ve koro ekibiyle gerçekleştirdiği Gazapizm Senfoni İstanbul 2022 konseri, yoğun istek üzerine 8 Ekim'de yeniden Maximum Uniq Açıkhava’da müzikseverlerle buluşacak.

Konser provası için bir araya gelen Gazapizm ve Orhan Şallıel basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Geçen konser o kadar güzel oldu ki sürekli yapmayı bile düşündük. Şimdi iki konser daha ekledik. 8 Ekim İstanbul ve 22 Ekim'de İzmir konserleri var" diye Gazapizm, "Bu kadar büyük bir ilgi bekliyor muydunuz; konserle ilgili nasıl tepkiler aldınız?" sorusunu "Biletler çok erken tükendi ve insanlar kapıda kaldı. Bu yüzden bir İstanbul konseri daha yapmamız gerekiyordu ama İzmir bizim kendi şehrimiz. Ben orada büyüdüm ve müziğe başladım. İstanbul konseri bizim için deplasman gibiydi ve kazandık, şimdi kendi evimize İzmir'e gideceğiz." sözleriyle yanıtladı.

"RAP VE SENFONİ GÜZEL OLDU"

"Rap müzikle senfoniyi bir araya getirmek Türkiye'de bir ilk oldu. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu Şallıel,
Bunun Gazapizm'le olmasından dolayı sevinçliyim. Şarkıları bu işe çok uygun. Birlikte çalıştığı müzisyenler de gayet donanımlı. Belli düşünceleri var ve gayet vizyoner insanlar. Bu yüzden onlarla çalışmak çok güzel oldu. Bu projeden sonra koroya katılım iki kat arttı." diyerek yanıtladı.

HEDEF YURT DIŞI

"Bu konsept sizin çocukluk hayalinizdi ve gerçekleştirmiş oldunuz. Başka ne gibi hayalleriniz var?" sorusunu Gazapizm, Bu hayali gerçekleştirdiğime inanamadığım zamanlar oldu. Şimdi projeyi daha fazla insanla buluşturmak hatta mümkün olursa bu projeyi yurt dışınada taşımak gibi düşüncelerim var." diyerek yanıtladı.