Magazin 16.05.2022 04:11

"Geçmişte şu anki oyunculardan fazla para kazandık"

Yeşilçam'ın duayen sanatçısı Engin Çağlar, önceki gün Nişantaşı Citys de görüntülendi.
"Geçmişte şu anki oyunculardan fazla para kazandık"

Sonbaharda dizi çekimleri için Makedonya'ya gideceğini söyleyen Engin Çağlar, şimdiki oyuncuların aldıkları ücretleri astronomik bulup bulmadığı sorulunca şu yanıtı verdi: “Bizim dönemimizde ülke şartları ve ekonomisine baktığınız zaman kazanılan para daha çoktu, bizim gibi üst düzey başrol oyuncuları şu anki ülke ekonomisine yani rayiçlerine göre daha fazla kazandı, şu an oyuncular fazla alıyor gibi görünüyor ama malların değerleri bakımından bizim döneme göre az kazanıyorlar.” 

15 dizide oynadım! Dizileri hatırlayan var mı? 

“Yeni jenarasyon oyuncuları nasıl buluyorsunuz, size göre şu anki oyunculardan hangisi başarılı” sorusuna da cevap veren Engin Çağlar “Ben etrafta fazla oyuncu görmüyorum, gördüklerim dizi oyuncusu, bir oyuncu sinemada var olur. Şu ankilerin sinema filmleri var mı, yok! Olsa da bir iz bırakmamıştır” diye konuştu. 

Kendisinin de 15 dizi filmde oynadığını fakat bunları hatırlayanın da olmadığını belirten Engin Çağlar “Ama sinema filmlerimi herkes bilir, dizilerimi bilmezler, o yüzden dizilerde boy gösteren herkes sinema yani gerçek oyuncu değildir” dedi.