Magazin 25.02.2020 00:30

GÖKSEL ARSOY ÖNCE AÇILIŞI YAPTI, SONRA KİTABINI İMZALADI..

Kitap, kahve, sanat, kırtasiye konseptini buluşturarak Beşiktaş'a yeni bir soluk kazandıran Bahçe Kitap Göksel Arsoy ve kitapseverlerin katılımıyla açıldı.
GÖKSEL ARSOY ÖNCE AÇILIŞI YAPTI,  SONRA KİTABINI İMZALADI..

Açılış kurdelasını sinema sanatçısı Göksel Arsoy’un kestiği Bahçe Kitap & Kahve’nin açılışında, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Belediyesi Eski Başkanı Tahir Doğaç birlikte kestiler…

Açılışa Yazarlar Birliği Başkanı Mahmut Bıyıklı, çok sayıda yazar, yönetmen ve kitap severler katıldı. Her alanda kitap çeşitlerinin bulunduğu Bahçe Kitap & Kahve, kahve ve tatlı çeşitleri, sanat ve hobi malzemeleri, oyuncak ve kırtasiye ürünlerinden oluşan geniş bir yelpazede kitap severleri buluşturuyor. Mekan, sakin ve huzurlu bir ortamıyla kitabını okuyup kahvesini yudumlamak ve dostlarıyla bir araya gelmek isteyenlere keyifli bir atmosfer sunuyor.

Yayıncı Ünsal Ünlü’nün girişimleri ile kurulan Bahçe Kitap & Kahve’nin işletme yöneticiliğini 90’lı ve 2000’li yıllarda Beşiktaş’ın önemli sembolleri arasında yer alan Kabalcı Kitapevi’nin sahibi Besim Kabalcı üstleniyor.

Sinema sanatçısı Göksel Arsoy, kitabevinin açılış kurdelesini keserken, ‘Bugüne kadar yaptığım en güzel, en faydalı, en gurur duyduğum bu güzelliği yaşadım.” Dedi.