Magazin 23.05.2022 04:59

Göksel'den Sezonun İlk Harbiye Konseri 

Türk pop müziğinin en güçlü kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, Bayhan Müzik organizasyonuyla "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserleri kapsamında sahnedeydi.
Göksel'den Sezonun İlk Harbiye Konseri 

Ünlü sanatçı konserin açılışını "Hiç Yok" ile yaptı. Kendi şarkılarının yanı sıra daha önce çıkardığı proje albümlerden şarkılara da repertuarında yer veren Göksel'i dinlemeye gelenlerkeyifli bir geceye şahitlik etti. İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı; "Pandemi sonrası herkesi maskesiz olarak Harbiye'de böyle göreceğimiz için tüm ekip çok heyecanlandık. Harbiye'nin havası başka. Sizin bu alkışlarınız da çok başka. Hepsi gökyüzüne gitsin. Yaz neşesi ile kucakladım sizi." diyerek teşekkür etti.

Göksel'e Harbiye Korosu Eşlik Etti.

"20'li yaşların başında Cihangir’de oturduğum bir dönemde, evim kız arkadaşlarımın ortak buluşma yeriydi. Bir arkadaşım o vakitlerde sık sık depresyona girip çıkardı. Bu şarkıyı da kızlardan aldığım ilhamla yazdım. "Depresyondayım"ın 22 yıl boyunca hit olarak kalacağını o zaman hiç tahmin etmezdim." diyen ünlü sanatçı "Depresyondayım"ı Harbiye korosu ile birlikte söyledi.