Vakıf Katılım web
Magazin 28.11.2022 04:57

"Göze geldik"

5.nci Best Of Turkey Awards ödül töreni, önceki akşam Gayrettepe Dedeman otelde gerçekleşti. Sagist Group ana sponsorluğunda ve Bülent Aslan tarafından düzenlenen gecenin sunuculuğunu şovmen Mehmet Ali Erbil ile manken Tuğba Özay yaptı.
"Göze geldik"

Tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbil, ''Bu sene yapılan 50.nci ödül töreni sanıyorum. Bu törenlerden her sene elli tane yapılıyordur, Bunların yarısını sunsak,köşeyi döneriz'' dediği sırada muhabirlerin o zaman tik tok'ta olmanıza gerek kalmaz mı?'' diye sorması üzerine Mali, ''Tik tok diye diye nazar değdirdiniz. Üç haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde. Sizin yüzünüzden para alamıyoruz. Göze geldik. Ama benim hayatımda sadece tik tok yok. Hayatını tik tok'a bağlayanlar düşünsün. '' diyerek espri yaptı. Hastalıkla ilgili sıkıntılarını atlattığını söyleyen şovmen, ''Çok şükür kötü günleri atlattık. İki sinema filmi filmi çektik. Her şey yolunda . Youtube'ta Çarkıfelek'i başlatıyoruz. Yine ben sunacağım. Her törende bir bomba patlatıyorum. Bu gece de hazırlıklı olun'' diyerek sahnedeki yerini aldı

"Yakında evleneceğim"

Şarkıcı Otilia'da 'Balkanların En İyi Pop Şarkıcısı' ödülünü aldı. Ödül sonrası soruları yanıtlayan şarkıcı, ''Her şey yolunda. Güzel bir beraberliğim var. Artık Yalova'da yaşıyorum. Çok yakında evleneceğim. Müstakbel eşimde burada fakat biraz çekingen olduğu için görünmek istemedi'' dedi.