Magazin 16.06.2018 02:00 Güncelleme: 15.06.2018 23:14

Gülmeyen Kalmayacak

Başrolleri Cezmi Baskın, Ersin Korkut, Ferdi Sancar ve Efsane Odağ'ın paylaştığı " Dümdüzz Adam" filminin özel gösterimi önceki akşam Cevahir Avm'de yapıldı.
Gülmeyen Kalmayacak

Vizyona girdiği gün filmi seyirci ile ilk kez izleyen oyuncular gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Ersin Korkut uçağı kaçırdığını için gösterime gelemezken röportaj sırasında Almanya'dan Face Time ile görüntülü arayarak arkadaşlarına sürpriz yaparak dahil oldu. Filmde rol alan ve geçtiğimiz aylarda hayatına son veren internet fenomeni Cem Korkmaz da unutulmazken salonda bir koltuk boş bırakılarak yerine çiçek konuldu.

Yazında sinemaya gidilir
Herkes gülecek

Filmde deli dolu bir dedeyi canlandıran Cezmi Baskın, "Çok güzel bir çalışma oldu. Filmimize çok güveniyoruz. Herkes gülecek. Biraz mevsim sıcak havalar sinema mevsimi değil ama kültürümüzü değiştirmeliyiz” dedi.

Uçağı kaçırdı

Uçağı kaçırdığı için gösterime yetişemeyen Ersin Korkut bir ilke imza atarak görüntülü şekilde röportaja dahil oldu. Korkut, "Çok eğlenceli bir ortamda filmi çektik. Herkesin güzel enerjisi sete yansıdı. İnşallah filmimizin önü açık olur" dedi.