Vakıf Katılım web
Magazin 13.01.2021 04:55

''GÜLŞAH TANRIÖVER''İ İYİLEŞTİREN ŞARKI!

Geçtiğimiz dönemde "Mutluluk" şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken ve çok sevilen başarılı sanatçı akademisyen "Gülşah Tanrıöver" yeni yılda müzikseverlere yepyeni bir projeyle merhaba dedi.
''GÜLŞAH TANRIÖVER''İ İYİLEŞTİREN ŞARKI!

Gülşah Tanrıöver'in yeni projesi sanatçının kendi sevenlerinin yanı sıra Mustafa Ceceli hayranlarını da heyecanlandırdı. ''Aşk Adam Seçer mi''nin aranjesiyle ve her detayıyla bizzat ilgilenen ''Mustafa Ceceli''; projeyi sabırsızlıkla beklediklerini dile getirerek yolunun ve bahtının açık olması temennisinde bulundu. 

Güzel sanatçı geçtiğimiz yıl ve yeni yıl ile ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade etti;

''2020 sanırım hepimize sabrı öğretti ve sabırla çalışmalarımıza devam ettik.  Sürekli dile getiriyorum müzik her şartta ruhumuzu  iyileştirir diye ve

ben iyileşiyorum müziğimle.  'Aşk Adam Seçer mi' benim icin özel çünkü dinleyicilerimin duygularına  tercüman olmak istediğim bir şarkı. Şarkıma düzenlemesi ile değer katan güzel yürekli müzik insanı sevgili Mustafa Ceceli'ye de yürekten teşekkür ederim.''

 Ulvar Tanrıöver yönetmenliğinde Kayseri’de tarihi Kara Mustafa Paşa Kervansarayı’nda izleyicisine görsel ziyafet yaşatan klip her detayıyla şarkının ruhunu yansıtıyor.

 ''Gülşah Tanrıöver''; uzun yıllardır akademisyen olarak müziğin içinde var olup, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görev yapmaya da devam ediyor.

 

By Ulvar Tanrıöver prodüktörlüğünde yayınlanan ''Gülşah Tanrıöver''in yeni projesi ''Aşk Adam Seçer mi'' DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!