Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 15.12.2016 18:01 Güncelleme: 18.12.2016 01:30

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik. "Dünya için utanç vesilesidir"AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Dünyanın gözü önünde, dünyanın modern kurumlarının gözü önünde bu katliamın gerçekleşmesi dünya için utanç vesilesidir" dedi...
Günün özeti
Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Dünya için utanç vesilesidir"

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Dünyanın gözü önünde, dünyanın modern kurumlarının gözü önünde bu katliamın gerçekleşmesi dünya için utanç vesilesidir" dedi.





Türk jetleri PKK’nın elebaşlarını vurdu: 29 ölü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’ın Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında, 4’ü elebaşı 29 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.





TSK: 20 DEAŞ mensubu etkisiz hale getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı’nın 114. gününde Bab ve Suflaniyah bölgelerinde tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait 8 hedef, Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla vuruldu, 20 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildi.





Fener’e bir çelme de Amed’den

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaştı. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.





İşsizlik oranı 11.3, işsiz sayısı...

Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2016 yılı Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre 420 bin kişi artarak 3 milyon 523 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 1 puanlık artışla yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti.





Kar yağışı yurdu etkisi altına aldı

Soğuk hava ve kar yağışı yurdun birçok bölümünde etkili oluyor.





300 kiloluk kasayı böyle çaldılar

İstanbul Beylikdüzü’nde bir akaryakıt istasyonuna lüks ciple gelen 5 kişi, istasyonun 300 kilogram ağırlığındaki para kasasını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlar, yaklaşık 20 bin lira ve 100 adet boş çek koçanını beraberinde götürürken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.