Magazin 21.10.2016 15:47 Güncelleme: 21.10.2016 15:55

Gupse Özay'la neden fotoğraf paylaşmıyor?

Kiralık Aşk'ın Ömer'i Barış Arduç ve Gupse Özay önceki akşam bir restoran çıkışı görüntülendi. Ünlü çift ileride birlikte bir projede yer alıp almayacaklarından sosyal medyada fotoğraf paylaşmamalarına kadar birçok soruya cevap verdi
Gupse Özay'la neden fotoğraf paylaşmıyor?

YENİBİRLİK - Aralık ayında "Görümce" adlı yeni filmini seyirci ile buluşturmaya hazırlanan Gupse Özay heyecanını paylaştı. Özay "Şu an keyifliyim. Yorulmuştum şimdi dinlenme arifesindeyim. Güzel bir film oldu. Komedi yapıyorum zaten" dedi.

"Henüz izleyemedim"

Barış Arduç ise film için "Henüz izleyemedim ancak Gupse yazdığını göre çok güzel bir film gelecek" yorumunda bulundu. Gazetecilerin geçtiğimiz aylarda abisi Onur Arduç düğününde ailelerinin tanıştığını hatırlatması üzerine Barıç Arduç "Aileler bir sene önce tanıştı" dedi. İlişkileri ile ilgili de konuşan çift, sosyal medya hesaplarından neden birlikte fotoğraflarını paylaşmadıklarını ilk kez açıkladı. Barış Arduç "Sosyal medyayı genelde iş ile ilgili kullanıyoruz. İş ile aşkı karıştırmıyoruz" dedi.

İlerde proje var mı?

"Deliha" filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan çift ileride birlikte bir projede rol alıp almayacakları sorularına ise şu cevabı verdi: Şuanki planlamamızda iş hayatında bir birliktelik düşünmüyoruz. Hayat neyi getirir bilemiyoruz. Zaman içinde bakalım, sonra konuştuğumuzu, tükürdüğümüzü yalamayalım. Arduç gazetecilerin "İş size aşkı getirmişti" sözlerine ise "İyi ki de getirdi" diye karşılık verdi.