Magazin 03.10.2022 05:00

Hadise fırtına gibi esti

Sahne performansı ve şarkıları ile fark yaratan Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, Beşiktaş Belediyesi'nin 30 Ağustos'ta başlayan ve 1 ay süren 'Beşiktaş Festivali'nin kapanış konserini gerçekleştirdi.
Hadise fırtına gibi esti

Hadise Beşiktaş Barbaros Meydan’ında 50 bin kişinin katılımı ile son yılların en büyük İstanbul meydan konserine imza attı.

Sahne arkasında yer alan led’lerde  gösterilen kısa bir video tanıtımı sonrası ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ ile şarkısı ile konserine başlayan Hadise coşkusu ve enerjisi ile herkesi büyüledi. 

Versace imzalı göz alıcı bir kıyafet takım giyen Hadise, ‘Biz Burdayız’ sonrası ‘Farkımız Var’, ‘Şampiyon’, ‘Nerdesin Aşkım’, ‘Sıfır Tolerans’, ‘Deli Oğlan’, 'Prenses' gibi hit şarkılarını söyledi.

Beşiktaş belediyesinin ilklere imza atan başkanı Rıza Akpolat Hadise’ye, Tema vakfına kendisi adına fidan bağışında bulunduğu plaketi vererek teşekkür etti.

Dansçıları ve sahne şovu ile yine büyük bir konsere imza atan Hadise, unutulmaz bir konsere imza atarak ders niteliğindeki performansı ile yine adından sıkça bahsettirecek. 1,5 saat sahnede kalan Hadise, her konserinde olduğu gibi seyircisi ile sıcak diyaloglar kurarak ‘sizin varlığınız bana güç katıyor. İyi sizler varsınız. Çok mutlu oluyorum. O zaman eğleniyoruz’ dedi.