Halkbank web
Ekonomi 08.12.2022 07:00 Güncelleme: 07.12.2022 18:09

Hakan Özsoy'a Bakan'dan tam destek!

NETROB Teknolojileri A.Ş'den Bakan Varank'a ARGE Projesi sunumu Global otomotiv ve yan sanayi sektöründe başarıyı hedefleyen NETROB Teknolojileri A.Ş yönetimi, Hakan Özsoy başkanlığında geliştirmekte oldukları ARGE projesi hakkında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a sunum gerçekleştirdi.
Hakan Özsoy'a Bakan'dan tam destek!

NETROB Teknolojileri A.Ş'den Bakan Varank'a ARGE Projesi sunumu Global otomotiv ve yan sanayi sektöründe başarıyı hedefleyen NETROB Teknolojileri A.Ş yönetimi, Hakan Özsoy başkanlığında geliştirmekte oldukları ARGE projesi hakkında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a sunum gerçekleştirdi.

Alanında yaptığı başarılı işleri aldığı bir çok ödülle taçlandıran başarılı iş adamı Haksoy A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Ticaret ve Ekonomi Kulübü Kocaeli Başkanı Hakan Özsoy, yeni oluşumu NETROB Teknolojileri A.Ş'yi, geliştirmekte oldukları ARGE projeleri hakkında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a sunum gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu olarak sunum yaptıktan sonra konuşma yapan Hakan Özsoy, "Sayın Mustafa Varank'a geliştirmekte olduğumuz ARGE Projelerimiz hakkında sunumumuzu gerçekleştirdik., kndisinin projelerimize olan destekleri için teşekkür ederiz. NETROB, kurulduğu 2022 yılından bu yana global otomotiv ve yan sanayi sektöründe başarıyı hedefleyen bir şirkettir. Büyük OEM ve Son Kullanıcı firmalarına uçtan uca endüstriyel otomasyon sistemleri ve çözümleri, robotik hatlar, fikstürler ve konveyör sistemleri sunmaktadır. Dünya çapında 'Üretim için endüstriyel zeka' fikri ile organizasyonunu genişletme hedefiyle yoluna devam etmektedir" dedi. Özellikle otomotiv, beyaz eşya, tekstil ve tier 1 üreticileri ve birçok endüstriyel sektör için sürekli sistem - tedarikçi ortaklığına katkıda bulunan NETROB'un, temel yetkinliği, müşterilerin talebine göre tasarımdan üretime kadar yeni ürünler geliştirmek için gerekli teknik donanıma, bilgi birikimine ve deneyimli kadroya sahip olmaktadır.  Mazlum AYDIN