Magazin 28.03.2020 00:30

HANDE YENER'DEN HAYATA YENİ BİR 'PENCERE'

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, sürpriz bir şarkıyla müzikseverlerle buluşuyor.
HANDE YENER'DEN HAYATA YENİ BİR 'PENCERE'

Kariyerinin 20. yıl özel albümünü çıkarmaya hazırlanan Yener, albümden bir şarkıyı yayınlayarak ters köşe yaptı. Herkesin merakla beklediği albüm öncesi ‘Pencere’ şarkısını yayınlayan sanatçı, anlamlı bir parçaya imza attı.

 Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan; sözü Berksan, müziği Berksan ve Misha, düzenlemesi Misha, mix ve mastering’i Fireonblack’e ait olan ‘Pencere’ şarkısı sözleri ile son günlerde yaşadığımız tüm kötü olayları adeta özetler nitelikte. Yener, ’Hani dünya bize dönüyordu biz kaybediyorduk, hani herkes çok seviyordu bize yetişemiyordu, hani hayat yüzümüze gülüyordu bunu kim uydurdu’ sözleri ile herkesin bir nevi ruh halini anlatıyor. Şarkının anlam ve önemini klibe ve single kapağına da taşıyan Yener’in dikkat çeken fotoğrafı ve video klibi ise Aytekin Yalçın imzalı.

 ‘MUCİZE VE ŞİFA DİLİYORUM’!

 Hande Yener, yeni şarkısıyla ilgili ‘Pencere’, albümün önemli bir parçası. Sözleri ve klibi ile günümüzü, hissettiklerimizi, değişen dünya düzenini ifade ediyor. Tüm insanlık adına yaşanan tüm bu felaketlerin, bu zor zamanların son bulması için her an her duamda mucize ve şifa diliyorum hepimize…’ diye konuştu.