Magazin 23.05.2022 04:07

Harput Dibek Kahvesi Pendik Şubesi Açılışında Kahkaha Tufanı

Harput Dibek Kahvesi İstanbul Pendik Şubesi kapılarını bol eğlenceli ve şenlikli bir organizasyonla açtı.
Harput Dibek Kahvesi Pendik Şubesi Açılışında Kahkaha Tufanı

Osmanlıdan günümüze taşınan geleneksel kahve kültürünün İstanbullular ile buluştuğu adreste açılış eğlencesinin startını Nilay Dorsa verdi. Mekan önünde çalan bandonun ritmine kendini kaptıran Dorsa, dans şovu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Eğlenceli açılışın sürprizi ise ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk oldu. Araçlarını park ettikleri noktadan mekana kadar bando eşliğinde halkı selamlayarak ilerleyen ikili, sempatik tavırlarıyla da ilgi odağı oldu.

LOLİPOPLU KAHVEYE SAFİYE ENGELİ

Yakın dostları Erhan Kut ve Gani Arıkan'ın girişimleriyle İstanbul Pendik'te hizmet vermeye başlayan Harput Dibek Kahvesinde kumda kahve pişirerek basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Safiye Soyman ve Faik Öztürk samimi esprileriyle herkesi kahkahalara boğdu. ''Yolda gelirken Gülşen'in lolipop şarkısına denk geldik. Çok beğendim. Hemen bakkala koşup bir lolipop aldım.'' diyen Faik Öztürk, Safiye Soyman'ın ''Sayemizde reklam yapmasınlar aşkım'' uyarısıyla lolipopunu cebine geri koydu. ''Kahveye lolipop bandıracaktım hevesim kursağımda kaldı'' sözleriyle bir kez daha herkesi kahkahalara boğan Faik Öztürk, Safiye Soyman'ın elinden ilk kez kahve içmenin keyfinin yaşayacağınında altını çizdi.

Harput Dibek Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Soyer Orhan ve bu lezzeti Pendik'e taşıyan yakın dostları girişimci Erhat Kut ve Gani Arıkan ile birlikte kahveden yapılan pastayı da keserek mekanın resmi açılışını yapan ünlü ikili, Dibek Kahvesinin lezzetine ise hayran kaldıklarını dile getirdiler.