Magazin 25.05.2018 02:00 Güncelleme: 25.05.2018 16:28

Hürkuş Vizyonda

Yönetmen Kudret Sabancı başta olmak üzere filmin oyuncuları Gizem Karaca, Zeyno Eracar, Murat Arkın, Bahadır Yenişehirlioğlu, Efecan Dianzanza, Hakan Yufkacıgil, Levent Can, Rıza Akın, Cem Uçan, Eray Türk, Ali Nuri Türkoğlu ve Gurur Aydoğan galaya gecesine katıldı.
Hürkuş Vizyonda

ilmin başrol oyuncusu Vecihi Hürkuş'u canlandıran Hilmi Cem İntepe ise Survivor'da olduğu için katılamadığı gecede seyirciyi adadan gönderdiği mesaj ile selamladı. Hilmi Cem İntepe'nin babası Ümit İntepe ve ablası Merve İntepe'ninde davetliler arasında yer aldığı geceye Türk Sinemasının dev ismi Cüneyt Arkın ve eşi Betül Arkın da katıldı.

Gecenin ünlü konukları arasında Burcu Kara, Sinan Albayrak, Şebnem Özinal, Müfitcan Saçıntı, Akasya Aslıtürkmen, İsmail Düvenci, Buse Varol ve Gökhan Keser de vardı.



Gala gecesine gelen oyuncu kadrosunda röportaja ilk başlayan isim Gizem Karaca oldu. Karaca, “Benim ilk dönem filmim oldu. Sürpriz olacak ilk defa şimdi izleyeceğim. Filmde Vecihi Hürkuş’un eşini oynuyorum. O döneme ve karaktere ait araştırmalar yaptım ve yönetmenimiz Kudret Sabancı da bana çok yardımcı oldu” dedi. Güzel oyuncu son günlerde yaşadığı zor zamanları için de ilk defa konuştu. “Beş sene olmuş bir durum, tekrar gündeme geldi ve dillendi konu yargı sürecinde. Avukatım bütün gerekli açıklamaları yaptı. Onun dışında bir şey söylemem benim için zararlı olur. Bu konu ilgili her şey ondan çıkacak, ilk ağız o olacak” dedi. Yaşadığı zor zamanlarda eşi Kemal Ekmekçi’de kendisine destek olduğunun söyleyen oyuncu, “Eşim benim hep yanımda ve destek oldu” dedi. Söz Çağatay Ulusoy’a geldiğinde ise yanıt vermek istemeyen Karaca, “Daha fazla konuşmam doğru olmaz sizleri çok seviyorum lütfen biraz anlayışlı olalım” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Murat Arkın sosyal medyada çıkan çocukluk fotoğrafları ile ilgili de ilk kez konuştu. Benim bile görmediğim fotolar, hiçbiri bizim elimizde bile yok. Fotoğrafları görür görmez hemen alıyorum, benim için de çok duygusal oluyor” dedi. Türk Sineması'nın dev ismi Cüneyt Arkın, oğlu Murat Arkın'ı yalnız bırakmadı,