Vakıf Katılım web
Bursa 06.05.2022 12:06

İNEGÖL BELEDİYESİ'NDEN PERSONELLERE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

İnegöl Belediyesi'nde Nisan ayında doğan 69 personel için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Başkan Alper Taban, personel ile Kent Müzesinde bir araya gelerek pasta kesti. Ayrıca personellere hediye takdimi yapıldı.
İNEGÖL BELEDİYESİ'NDEN PERSONELLERE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

İnegöl Belediyesi’nde Nisan ayında doğan 69 personel için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Başkan Alper Taban, personel ile Kent Müzesinde bir araya gelerek pasta kesti. Ayrıca personellere hediye takdimi yapıldı.

İnegöl Belediyesi’nde şehrin gelişimi ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması adına gece gündüz mesai harcayan personel için Belediye Başkanı Alper Taban’ın talimatıyla sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. İnegöl Belediyesi’nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek doğun günü buluşmalarının ilki, geçtiğimiz ay yapılmıştı. Nisan ayında dünyaya gelen 69 personelin doğum günü de dün Kent Müzesi Konferans Salonunda yapılan buluşmayla kutlandı.

“BU KURUMUN ÜZERİMİZE YÜKLEDİĞİ SORUMLULUKLAR VAR”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, Başkan Taban Nisan ayında dünyaya gelen personel ile bir araya geldi. Program açılışında kısa bir konuşma yapan İnsan Kaynakları Müdürü Osman Kalkan, “İnegöl Belediyesi çatısı altında çalışmak, bu kurumun bir parçası olmak, bu kuruma aidiyet duymak ayrıcalıklı ve özel bir durum. Hepimiz bunun onurunu, gururunu yaşamalıyız. Tabi bunun güzelliklerini yaşarken, bu kurumun üzerimize yüklediği önemli sorumluluklar da var bunların da bilincinde olmalıyız. Daha önce yapılan eğitim programlarında bu konuların üzerinde konuştuk. Mutlu insanların oluşturduğu kurumu İnegöl Belediyesi çatısı altında hep birlikte oluşturacağız inşallah. Bugün de burada kıymetli Belediye Başkanımızın davetlisi olarak bulunuyorsunuz. Sayın Belediye Başkanımız yoğun temposu içerisinde bizlere zaman ayırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI HER AY DEVAM EDECEK

Ardından Belediye Başkanı Alper Taban personele hitaben bir konuşma yaptı. Doğum günü kutlamalarının her ay devam edeceğini ifade eden Başkan Taban, “Geçtiğimiz ay kurumumuzda Mart ayında doğan personelimizle bir araya gelmiş ve sürpriz bir doğum günü kutlaması yapmıştık. Aslında ikincisi olması nedeniyle belki sürpriz olmaktan çıkmış olabilir ancak bugün de Nisan ayında doğan personelimizle bir araya gelmek istedik. Öncelikle her birinizin doğum gününü kutluyorum. İnşallah nice yaşlara sağlıklı, huzurla, mutlulukla erişmenizi diliyorum” diye konuştu.

“İnsan kendini ne kadar zinde, mutlu ve huzurlu hissederse inanıyorum ki bu duygular hizmet ettiği alana da o kadar yansır” sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Taban, şöyle devam etti: “Nihayet itibariyle biz de bu manada göreve geldiğimiz günden bugüne insan ayırmaksızın bu kurumun hizmet edeniyse, o bizim çalışma arkadaşımızdır düsturuyla hareket ettik. Bizim bir derdimiz var; bir kurumda ne kadar kaliteli ve donanımlı, nitelikli insan kaynağı olursa bunun çıktısı da o kadar nitelikli olur. Ne yaptığını bilen, neyi temsil ettiğini bilen, elde ettiği yetenek ve kabiliyetleri kurumuna, hizmet alan insanlara yansıtan iyi bir topluluk olmasını arzu ediyoruz.”

“Bizler belli tarihler aralığında bu kuruma, bu şehre hizmet edenleriz. Sizler ise emekliliğinize kadar burada hizmet edecek olanlarsınız. İnşallah hep güzellikler içerisinde yer alın. Hatıralarınızda anlatacağınız güzel yaşanmışlıklarınız olsun. Tekrar hepinizin doğum gününü kutluyor, hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum.”

Konuşmaların ardından tüm personelle birlikte pasta kesildi. Daha sonra personele hediye takdimi ve ikramlar gerçekleştirildi.