Vakıf Katılım web
Ekonomi 03.07.2022 07:00

iRobot, orta ve üst segmente yönelik ürünleriyle cirosunu artıracak

iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse, "Bu ürünümüzle de birlikte, orta ve üst segmente odaklanıyoruz. 2022 ciromuzu bu modeller üzerinden yüzde 50 artırmayı hedefliyoruz" dedi.
iRobot, orta ve üst segmente yönelik ürünleriyle cirosunu artıracak

iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse, “Bu ürünümüzle de birlikte, orta ve üst segmente odaklanıyoruz. 2022 ciromuzu bu modeller üzerinden yüzde 50 artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Pandemi ile hayatımızda önemi giderek artan teknoloji ve en hassas konumuz olmaya başlayan hijyen, bu alanda üretim yapan markaların da birincil gündem maddesi haline geldi. 20 yıldır bu alanda üretim yapan, sektörünün lideri iRobot’un ürünleri, üstün kalitesiyle dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Aynı zamanda iRobot, veri güvenliğine olan bağlılığı ile güvenilir TÜV Sertifikasyonu alan dünyadaki ilk şirket olarak dikkat çekiyor. Dünyanın en akıllı robot süpürgeleri, iRobot Genius sayesinde daha da akıllı hale geldi. iRobot Genius ile Roomba j7 akıllı robot süpürgeniz, devamlı öğrenerek evinize uyum sağlıyor.

İstemediğiniz Yerden Kaçınıyor

Roomba j7 Akıllı Robot Süpürge, PrecisionVision yön bulma özelliği sayesinde gereken yerlere gidiyor, gerekmeyen yerlerden uzak duruyor ve evinize gerçek zamanlı olarak uyum sağlıyor. Evcil hayvan atıkları, çorap ve kablo gibi engelleri algılayan ve onlardan kaçınan Roomba j7 Akıllı Robot Süpürge, iRobot Genius teknolojisi sayesinde, algıladığı engelleri Türkçe dil destekli iRobot Home uygulaması aracılığıyla size iletiyor ve bu engelle bir sonraki karşılaşmasında ne yapması gerektiğini soruyor. iRobot Genius tarafından desteklenen kişiselleştirilmiş temizlik programları ile kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayarak, kişiye özel temizlik önerileri sunuyor.Roomba j7 akıllı robot süpürge, iAdapt 3.0 Navigasyon sistemi ile 10 kata kadar harita kaydetme özelliğine sahip. Akıllı navigasyon sistemi, robotun ne zaman ve nereleri temizlemesi gerektiği konusunda mutlak kontrolü size veriyor. Roomba j7 Akıllı Robot Süpürgeyi, çıkardığı harita üzerinden isimlendirdiğiniz oda ve alanlara yönlendirebiliyor ve yasaklı alanlar belirleyerek girmesini istemediğiniz yerlerden uzak tutabiliyorsunuz.

Çift Kauçuk Fırça Sistemi ile Temizlik Daha Kolay

Özel olarak tasarlanmış kenar süpürme fırçası, farklı yüzeylere uygun çift kauçuk fırça ve güçlü emiş sayesinde Roomba j7 Akıllı Robot Süpürge, küçük parçacıklardan halılarınızdaki ve sert zeminlerinizdeki kirlere kadar her şeyi süpürüyor. Roomba j7’nin emiş gücü, Roomba 600 serisine göre 10 kat daha fazla olmasıyla ön plana çıkıyor. AeroForce temizleme sistemi, hava akışını, dönen fırçalar arasındaki dar alana yoğunlaştırıyor ve daha güçlü bir vakum etkisi yaratıyor. Saçlara ve hayvan tüylerine dolaşmadan derinlemesine temizlik için tasarlanmış olan çift kauçuk fırça sisteminin temizliği ve bakımı çok daha kolay oluyor.. Roomba robot süpürgeler, Kir Saptama Teknolojisini kullanarak evinizin yoğun kir bölgelerini tanıyor ve bu alanlarda ekstra performans gösteriyor.

Otomatik Kir Boşaltma İstasyonu İle Roomba j7+

Roomba j7 Akıllı Robot Süpürgenin tüm özelliklerine ek olarak, Roomba j7+ Akıllı Robot Süpürge toz haznesinde topladığı tozları CleanBase Otomatik Kir Boşaltma İstasyonuna aktarıyor. Önce evinizi, sonra da kendi toz haznesini temizliyor. Bu sayede 60 güne kadar tozla temasınız sıfıra iniyor.
CleanBase Otomatik Kir Boşaltma istasyonundaki kilitli toz torbaları polen ve küfleri yakalayarak alerjenlerden arınmış bir evi garanti ediyor.

‘Orta ve üst segmente odaklanıyoruz’
Roomba j7 Akıllı Robot Süpürge’nin PrecisionVision yön bulma özelliği sayesinde evcil hayvan atıkları, çorap ve kablo gibi engelleri algılayıp onlardan kaçındığını söyleyen
İRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse, iRobot Genius teknolojisi sayesinde, algıladığı engelleri Türkçe dil destekli iRobot Home uygulaması aracılığıyla ilettiğini dile getirdi. Yapay zeka sayesinde yeni nesneleri de tanıyabildiğini belirten Köse, ayrıca iRobot Genius yazılımıyla ileride iRobot ürün gamına eklenmesi beklenen diğer hava filtresi vb. ev hijyeni cihazlarının da yönetilmesine olanak sağlanacağını kaydetti.
İRobot’un dünya genelinde daha çok orta ve üst segmentte başarılı olduğunu söyleyen Murat Köse, “Bu yıl ve 2023’te Türkiye’de de bu iki segmentteki modellere odaklanmayı ve böylece 50 milyon TL olan 2021 ciromuzu, 2022’de yüzde 50 artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.