Magazin 19.07.2019 00:30 Güncelleme: 19.07.2019 11:27

"Issız adam gibi olacağım"

Bu yıl 23'ncüsü düzenlenen Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali, Rafet El Roman'ın konseriyle önceki akşam start aldı.
"Issız adam gibi olacağım"

17- 21 Temmuz günleri arasında gerçekleşen Festivalin açılış gecesinde Rafet El Roman konser verdi. Festival alanını dolduran binlerce kişiye şarkılarını seslendiren El Roman, sahnede ağırlıklı klasikleşmiş şarkılarına yer verdi. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, sürekli çıkan çapkınlık haberleriyle ilgili artık daha dikkatli davranacağını söyledi. Önümüzdeki günlerde oğlu ve kızlarıyla birlikte Bodrum'a tatile çıkacağını söyleyen Rafet El Roman, geçtiğimiz yıl Bodrum'da çıkan haberlerle ilgili "Artık yoğurdu üfleyerek yiyeceğim. Bu tatilde ısız adam gibi olacağım. Bayan hayranlarımla fotoğraf çektirmeye çekiniyorum artık. Burada çektirmedim diye bayan hayranlarım kızdılar bana. Bende bir fobi oldu galiba. İstemiyorum çapkınlık haberlerimin çıkmasını. Daha dikkatli davranacağım. Çıkan çapkınlık haberlerini kendime yakıştırmıyorum açıkçası" dedi. Bu arada Malatya'dan dostlarıma bol bol hadiye olsun diye kaysı aldığını söyleyen ünlü şarkıcı,"Bol bol hadiye olsun diye dostlarıma kaysı aldım ve onları nasıl götüreceğim diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım" diye konuştu.

Festival'de Bermet sürprizi

Festival gecesinde Rafet El Roman'dan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte daha önce bir etkinlikte "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyleyen Kırgız kızı Bermet Cumabekova'da şarkı söyledi. Cumabekova, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyledi. Kırgız kızın söylediği şarkı sırasında dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte görüntüleri geçmesi alanı dolduran binlerce kişi tarafında alkış aldı.