Magazin 28.07.2018 02:00 Güncelleme: 28.07.2018 08:22

İstanbul'da Boğuldum Bodrum'da Sükunet Buldum

Ünlü şarkıcı Hakan Altun önceki gece Sahne İstanbul Bodrum'da muhteşem bir performansa imza attı.
İstanbul'da Boğuldum Bodrum'da Sükunet Buldum

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altun “Bodrum’a yerleştiniz.Bunu biraz bize anlatır mısınız?” sorununa karşılık olarak “Mandıra Filozofu’nu izleyerek çok etkilendim. Şehir hayatı sıkıcı ve bunaltıcı. Hani bu Bodrum da olmayabilirdi. Benim memleketim Siirt. Siirt’in bir köyü de olabilirdi ama ben denizi seviyorum. O yüzden burayı tercih ettim. Kırk altı yaşındayım. Kırk yediye giriyorum ağustosta. Yıllardır İstanbul’da  yaşadım ve orada boğuldum. Artık daha sakin daha sükuneti yoğun  olan bir bölgede yaşamam lazım” diyerek sözlerine şöyle devam etti “İnsanların hayatlarında vereceği kararlar kendi yaşamak istedikleri kararlardır. Ben hep hayatımda aklımdan ne geçiyorsa, gönlümden ne  geçiyorsa almış olduğum kararı hayata geçirmeye çalışırım.” açıklamasıyla sahnenin yolunu tuttu.

 Sevilen şarkısı "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısı ile hayranlarını selamlayan başarılı sanatçı, daha sonra müzisyen arkadaşlarını ve vokalistine tanıtarak konserine devam etti.

Sahne İstanbul’u tıklım tıklım dolduran Hakan Altun’un konserine ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da geldi. Altun kendisini izlemeye gelen misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

 Normal süresi bir saat otuz dakika olan konserin süresini iki buçuk saate çıkaran Hakan Altun, bu jestiyle büyük alkış alırken geceyi başlangıç şarkısı da olan "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum”u söyleyerek noktaladı.