Magazin 26.01.2020 00:30 Güncelleme: 26.01.2020 08:43

'İZMİR'İN KIZLARI' MÜZİKLİ OYUNUNUN PRÖMİYERİNDE OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Most Production'ın yapımcılığını yaptığı, Sezen Aksu şarkılarından oluşan, müzikli oyun 'İzmir'in Kızları'nın prömiyeri 24 Ocak akşamı Uniq Hall'da gerçekleşti. Merakla beklenen oyun, ilk kez Down Sendromu Derneği yararına oynandı.
'İZMİR'İN KIZLARI' MÜZİKLİ OYUNUNUN PRÖMİYERİNDE OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Gökçe Bahadır, Olgun Toker, Burak Sevinç, Derya Alabora, Parla Şenol, Nihan Büyükağaç ve Seda Akman gibi usta ve başarılı isimleri oyuncu kadrosunda buluşturan ‘İzmir’in Kızları’ isimli yeni müzikli oyunun prömiyeri dün gece gerçekleşti. Seksenler döneminin esintilerini Sezen Aksu şarkılarıyla birleştirerek seyirciye keyifli bir müzikli oyun sunan ekip, 3 aylık yoğun prova döneminin ardından ilk kez seyirci karşısına çıktı. Oyunun bitiminde dakikalarca ayakta alkışlanan ekip izleyenlerden büyük beğeni topladı. 

 Down Sendromu Derneği yararına oynanan ilk oyunda ekibi Adnan Polat, Ayşe Özyılmazel, Aytül-Atila Türkmen,Cüneyt Özdemir, Dilara Endican, Dilek Hanif, İnci Aksoy, Mustafa Taviloğlu, Rana-Erol Tabanca, Serdar Bilgili, Şebnem-Celal Çapa, Yonca Ebüzziya gibi sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok önemli isim yalnız bırakmadı. 

 Serdar Saatman’ın kaleminden ve Gaye Cankaya yönetmenliğinde sahneye aktarılan ‘İzmir’in Kızları’, izleyenleri Selçuk Borak’ın koreografisiyle ve Murat Cem Orhan müzik direktörlüğünde 24 Sezen Aksu şarkısı ile içlerini ısıtarak onları sıcacık bir Ege kasabasına konuk edecek. 

 Özgün hikayesi, müzikleri ve kadrosuyla merak uyandıran ‘İzmir’in Kızları’nın Ocak ve Şubat temsillerinin biletleri, Biletix’de satışta…