Magazin 22.05.2020 03:00

Japon filminde gazeteci olacak

Geçen yıl Kosova'da düzenlenen güzellik yarışması Miss Freedom of the World'de 35 ülke güzeli arasından birinci seçilen Gizem Şahin, film yapımcılarının radarına girdi. Amerika'dan Japonya'ya dünyanın farklı yerlerinden sinema teklifleri alan Şahin, şimdi bir Japon filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. 
Japon filminde gazeteci olacak

Dünyaca ünlü yıldız Whitney Houston’ın manevi kızı Brandi’den aldığı “Love Lies” şarkısıyla müzik dünyasında da adından söz ettiren Gizem Şahin, 2019 Miss Freedom of the World’de birinci seçilmesinin ardından Amerika’ya yerleşti. Modellik kariyerine devam ederken reklam filmlerinde rol alan ve iki de sinema filmi çeken genç yıldız, kamera karşısındaki rahatlığı ve başarılı performansıyla sinema yapımcılarının radarına girdi. 

OYNAYACAĞI FİLME KARAR VERDİ

Dünyanın çeşitli yerlerinden çok sayıda teklif alan Gizem Şahin, Covid-19 salgını sonrasında hayat normale döndüğünde rol alacağı filme karar verdi. Şahin, bir Japon korku filminde oynayacak. Tescilli güzel, dünya genelinde vizyona girecek filmde gazeteci rolünde seyirci karşısına çıkacak.

DÜNYA YILDIZLARIYLA ARKADAŞ

Türkçenin yanı sıra Portekizce ve İngilizce bilen Gizem Şahin, dünya podyumlarında tanınan bir isim. Fashion TV modeli olarak çalışan güzel model, ayrıca New York Fashion Week’te Amerikalı tasarımcıların defilelerinde podyuma çıkıyor. En son tasarımcı Hicham Benslimane’nin defilesine yer alan Gizem Şahin, aralarında Cardi B’nin de bulunduğu çok sayıda dünya yıldızıyla yakın arkadaş. 

NICK CANNON’UN ŞOVUNA KATILACAK

Dünyaca ünlü Fashion Nova markasının çalıştığı tek Türk olan Gizem Şahin’e televizyon dünyasından da teklifler geliyor. Şahin, son olarak Nick Cannon’dan MTV’de yayınlanan televizyon şovuna katılması için teklif aldı. Güzel model, korona sonrası ünlü yıldızın şovuna konuk olacak.