Vakıf Katılım web
Magazin 20.01.2020 00:30

KARAKOMİK FİLMLER 2 OYUNCULARI ANKARA'DA SEYİRCİ İLE BULUŞTU

Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Karakomik Filmler 2 oyuncuları, Ankara'da izleyici ile buluştu. Cem Yılmaz ve Büşra Develi filmi seyirci ile izledi.
KARAKOMİK FİLMLER 2 OYUNCULARI  ANKARA'DA SEYİRCİ İLE BULUŞTU

Cem Yılmaz ve Büşra Develi, Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, düzenlenen “Karakomik Filmler 2”nin özel gösteriminde sinemaseverlerle bir araya geldi. Ankaralı sevenleriyle buluşan ve sohbet eden Cem Yılmaz ve Büşra Develi, sohbetin ardından filmin 17.00’de gerçekleşen seansını seyircilerle birlikte izledi. Başkentte bulunmanın mutluluğunu dile getiren Yılmaz ve Develi, salonu dolduran Ankara seyircisine teşekkürlerini iletti.

 Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği Karakomik Filmler 2, birbirinden bağımsız, hikayeleriyle 17 Ocak’ta vizyona giriyor. Karakomik Filmler 2’de serinin ilkinde olduğu gibi aynı seansta tek biletle seyirciyle buluşuyor. Cem Yılmaz Emanet filminde Birol, Deli’de ise Taksici Güven karakterleriyle beyazperdede iki karakteri canlandırıyor. Kara bir mizah barındıran Emanet ve Deli, Cem Yılmaz’ın yıllar önce kaleme aldığı senaryoların beyazperdeye uyarlanmasını oluşturuyor.

 Emanet; Birol’un (Cem Yılmaz) yetenek yarışmalarıyla şöhret olma hayalinin peşinden koşan Birol’un macerasını izletirken kadrosunda Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Tansu Biçer, Celil Nalçakan gibi isimleri bulunduruyor.

 Deli ise Taksici Güven’in (Cem Yılmaz) yolculuğunu beyazperdeye taşıyor. En büyük hayali ‘aşık olduğu kızın gözlerine saatlerce bakmak’ olan Güven, bir gece mesaisinde başına gelen olayların örgüsüyle, seyirciye dramatik bir hikaye yaşatıyor. Deli’de Cem Yılmaz’ın yanı sıra Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Emin Gürsoy rol alıyor.

 ‘Karakomik Filmler’ serisinin ana sponsorluğunu ev teknolojilerinin lider markalarından Arçelik, co-sponsorluğunu ise Ford üstleniyor.