Samsun 27.10.2020 03:00

Kırsal altyapı da ilk hedef tamamlandı

Samsun Büyükşehir, kentin kırsal altyapı yatırımlarını Türkiye'de bitiren ilk şehir oldu.  Samsun'un 17 ilçedeki 950 mahallesinde gece gündüz çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında ortaya koyduğu 1100 kilometre yolu tamamladı.
Kırsal altyapı da ilk hedef tamamlandı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in hedefi yenileyerek 1250 kilometreye çıkarması üzerine yılsonuna kadar ara vermeden çalışmalarına devam edecek olan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan yatırımları değerlendirdi.

10 ayda 1130 kilometre yol yapıldı

2020 yılında 1100 kilometre hedefi ortaya koyduklarını dile getiren Başkan Demir, “10 ayda 1130 kilometre yol yaptık. 2020 yılı için açıkladığımız hedefin üzerinde ilerliyoruz. Yılsonuna kadar 1250 kilometre yol yapacağız. Bu iş, takip ve çalışanların motivasyonuyla ilgili bir şey.  Bu konuda önemli performans sergiledik. Kalan bu iki ayı da verimli geçireceğiz. Planlı ve programlı çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Eski yollar kaldırılıyor

Başkan Demir, daha sonra şunları söyledi: “Durmak yok. Eski yolları kaldırıp genişletecek, kırılan beton yolları yeniden yapacağız. Çünkü insanlarımız bunu hak ediyor. Yollar, kadir kıymet bilen Samsun halkına yakışıyor. Geriye dönüp baktığınızda da yaptığınız yolları, verdiğiniz emekleri hatırlayacak, vatandaşlarımızın gözlerindeki ışıltıyı göreceksiniz.”