Magazin 20.02.2020 00:30

KIVILCIM URAL ''AŞKTAN ÖLEN VAR MI?'' İÇİN STÜDYOYA GİRDİ

Genç sanatçı Kıvılcım Ural, sözü müziği kendisine, aranjesi Ahmet Kalabay'a ait olan ''Aşktan Ölen Var Mı?'' şarkısı için stüdyoya girdi.
KIVILCIM URAL ''AŞKTAN ÖLEN VAR MI?'' İÇİN STÜDYOYA GİRDİ

Kariyerinin üçüncü stüdyo çalışması olan yeni şarkısı için Queen Sound Production'da gazeteci ve televizyoncularla ile bir araya gelen Ural, heyecanını basın mensupları ile paylaştı.

MÜZİK EKSPERİM KRİSTAL İLAYDA

Yeni şarkısını ilk dinleyenin küçük kızı Kristal İlayda olduğunu söyleyen genç sanatçı; ''Eskiden şarkılarmı ilk yakın dostlarım ve Kaan dinlerdi. Bu kural İlayda'yla değişti. Şimdi İlayda'da bir müzik eksperi evde. Ona dinlettiğim zaman onun tepkilerinden yola çıkıyorum. Hoşuna giden şarkıları belli ediyor. ''Aştan ölen var mı?'' hepimizin içine sinen bir cümle.'' sözleriyle röportaja başladı. Muhabirlerin Kaan Tangöze'nin şarkı hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine '' Sağolsun onun gibi bir üstat yanımda olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her zaman yanımda sağolsun'' yanıtını verdi.

ARTIK SULAR DURULDU

Şimdiye kadar müzikal yeteneklerinden ziyade daha çok özel hayatının konuşulmasını hatırlatan bir muhabire ''Malesef öyle. Kendimi ifade etmek kosunda yanlış anlaşıldığım, çok üzüldüğüm zamanlar oldu. İnsanlar zaman zaman hayatlarında yaşamak istemediği şeyler yaşayabiliyorlar. Bu durum bazen önceliklerimizinde önüne geçebiliyor. Artık pansuman niteliğinde, her şeyin yoluna girdiği, benimde yaptığım müziğin daha çok öne çıkacağı bir dönem olacak inşallah.'' sözleriyle yanıt veren Ural, ''Artık sular duruldu, olması gerekende buydu zaten'' dedi.

EVDE HARİKA DÜETLER YAPIYORUZ

Yeni şarkısı için oldukça yoğun bir mesai harcadıklarının altını çizen ve 5 yıl aradan sonra sahnelere geri döneceğininde sinyallerini veren genç sanatçı, kendisine yöneltilen ''Kaan Tangöze ile aynı sahneyi paylaşacak mısnız?'' sorusunu ''Bu konuda kendim bir şeyler yapmak istiyorum. Kaan'la beraber bir şeyler yapmak onu kullanıyormuşum hissi yaratır bende ki; bu da benim müziğimin önüne geçer. Böyle bir şeyi asla tercih etmem. Biz zaten evde harika düetler yapıyoruz. Ondan çok ama çok şey öğreniyorum. Sadece bunların bize özel kalmasını istiyoruz.''ifadeleriyle yanıtladı.

14 Şubat'ta Kaan Tangöze'nin kendisini bğüyük bir çiçekle karşılandığını ancak kendisini eşine hediye almayı unuttuğu için çok mahçup olduğunu ve utanığını dile getiren Kıvılcım Ural, şarkının eşine yazılmış bir parça olup olmadığını soran bir muhabire ise, ''Dinleyicinin kafasına bir hikaye sokup akıllarını bulandırmak istemem. Şimdilik böyle bir itirafta bulunmayayım ama çok sıkıştırırsanız fikrim değişebilir'' sözleriyle karşılık verdi.

EVDE KÜÇÜK BİR ROCKSTAR YETİŞTİRİYORUZ

Son olarak yeni şarkısının klibini önümüzdeki hafta çekeceğini dile getiren Ural, ''Klipte Kaan Tangöze yada İlayda oynar mı?'' sorusuna ''İlayda henüz çok küçük. Bu tür şeylerin kararını kendisi versin isteriz. Evde küçük bir rockstar yetiştiriyoruz. Bazen bizi çok şaşırtan hareketler yapıyor ve biz donup kalıyoruz. Babasına çok düşkün. Konsere gideceği zaman akasından ağlıyor. Abileride son derece cana yakın İlayda'ya karşı. Sandığınız gibi negatif bir şey yok. Aile olmak böyle bir şey.'' sözleriyle röportajı noktaladı.