Spor 08.12.2018 21:23

Koç Rams ÜniLig Takımı İle Başarıya Koştu

Profesyonel takımıyla başarıdan başarıya koşan Koç Rams, genç oyunculardan oluşan ÜniLig takımıyla da kupaya uzandı.
Koç Rams ÜniLig Takımı İle Başarıya Koştu

Bertan ERMAN

ÜniLig'de 2. Lig'de mücadele eden Koç Rams, 2016 yılında, Vodafone Park çevresinde gerçekleşen hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden Yasin Görkem Yazıcı'nın anısına düzenlenen turnuvada, sırasıyla ÜniLig 1. Lig takımları Özyeğin Wolves ve Bilgi Hunters'ı mağlup ederek şampiyon oldu ve müzesine bir kupa daha ekledi. 

Bordo Siyahlı ekibin antrenörlerinden Fırat Güncü, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ilk olarak turnuvadaki takımların dostluk çerçevesinde mücadele ettiğini belirtti. Fırat Güncü, kazandıkları kupa hakkında, "Bu kupanın bizim için, Görkem Yazıcı hatırası olması sebebiyle ayrı bir anlamı vardı. Kendi evimizdeki ilk turnuvaydı. Kazandığımızdan dolayı çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. Güncü, kazanma şekillerinden dolayı da mutlu olduklarını söylerken, "Bir karakter koyarak, kendimizden bir üst ligdeki takımları yendik. Dolayısıyla bu, Koç Rams futbolunda yeni bir devrin başlangıcı." dedi.

"BENİM İÇİN ÇOK DUYGUSALDI"

Koç Rams'in oyun kurucusu Cem İnan, duygusal bir turnuvayı geride bıraktığını açıkladı. Turnuvaya ismi verilen arkadaşı Görkem Yazıcı ve karşılaşmalar hakkında, "Ben bu okula ve takıma Görkem ile birlikte girdim. Tüm hayatımı birlikte geçirdiğim bir insandı vefat etmeden önce. Buradan tekrar rahmetle anıyorum. Onun adına bu turnuvayı kazanmak harikaydı." dedi. ÜniLig'de bir üst lig takımlarını yendiklerine de vurgu yapan Cem İnan, "1. Lig'in kaliteli takımlarıyla mücadele ettik. Tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana bu yolda ellerinden geldiğince destek verdiler. Önce coachlarımız, sonra sportmelik adına diğer tüm takımlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.