Magazin 16.03.2023 04:55

"KONYA BENİM MEMLEKETİM"

Geçtiğimiz günlerde memleketi Konya'da açtığı güzellik merkezinin tepkilere yol açması sonucu, bir dizi protesto edilen Selin Ciğerci, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.
"KONYA BENİM MEMLEKETİM"

Arkadaşları ile yemeğe Ciğerci, yaşanan olayları soran muhabirlere "Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Ben istihdam sağlayan bir insanım, ben oraya iş yeri açmaya gittim. Halen ufak bir yüksek çıktığında halen korkuyorum. Videolarda sadece dışarıda yaşananlar görünüyor. Benim içeride ne yaşadığımı kimse bilmiyor. Ben bir Konya'lı olarak tüm tüm Konya'lılara mal etmiyorum bu olayı 35 tane şubem var. Babam bile Konya'ya dükkan açıtığımız hayırlı olsun dedi. Daha önce diğer dükkanlarım için bir şey söylememişti. " şeklinde konuştu.


Basın mensuplarının "Olaylar yaşandığında neler hissettiniz?" sorusuna " Olaylar yaşandığında çok korktum. Allah'tan Konya emniyeti hemen müdahale etti. Apar topar İstanbul'a dönmek için havaalanına gittik. Orda bir odada uçağı bekledim. Dükkanımız halen açık, açıkta kalacak oradan bir çok insan ekmek yiyor. Ekmek kapımız orası benim. Açık kalmaya devam edecek. Şuan için avukatımla konuşuyorum. Fikir alışverişi yapıyoruz. Daha sonra açıklamalar yapacağım. Sonra konuşuruz. Şuan gözlerim felan hep şiş ağlamaktan" dedi. Kamil SÜMER