Magazin 26.06.2019 00:30

KRAŞENDO'NUN İNCİSİ ''YOK DE'' BÜYÜKADA'DA KLİPLENDİRİLDİ

Ozan Doğulu'nun yeni projesi Kraşendo'da yer alan ve sözü müziği Bahadır Tatlıöz'e ait olan ''Yok De'' Büyükada'da geçekleştirilen çekimlerle kliplendirildi.
KRAŞENDO'NUN İNCİSİ ''YOK DE'' BÜYÜKADA'DA KLİPLENDİRİLDİ

Geçtiğimiz yıl bir markanın katalog çekimlerinde yer alan ve ülkesinde gelecek vaad eden top modelleri arasında gösterilen Rus Model Nadia Serlidou'nun da rol aldığı çekimlerde bir ayrılık kareofrafisine hayat veren Ozan Doğulu'ya şarkının söz yazarı ve bestecisi Bahadır Tatlıöz'de eşlik etti.

Aynı zamanda klibin yönetmenliğini de üstlenen Bahadır Tatlıöz, ''Ozan'ın düzenlemesi ile şarkı eniden can buldu. Türkiye'nin kendi alanında en yetenekli ve en çalışkan insanlarından biri ile aynı projede buluşmak benim için son derece keyifli ve özel. Bana kendimi bu kadar iyi hissetiren bir şarkının klibinde yönetmenlik yapmakta ayrıca gurur verici.'' ifadeleriyle heyecanını ifade ederken projedeki yol arkadaşı Ozan Doğulu'da kendisine ''Bahadır çok değerli bir müzik adamı. Çizgisi ve duruşu olan bir sanatçı. Onunla ayn projelerde yer almaktan keyif alıyorum.'' sözleri ile eşlik etti.

Yaklaşık sekiz saatte tamamlanan çekimlerin ardından klipte kullandıkları tekne ile Büyükada etrafında zafer turu atan klip ekibi, adanının eşsiz doğasına da bir kez daha hayran kaldılar.